Eladó ház Dunaföldvár 72 nm
Eladó ház Dunaföldvár 72 nm
Eladó ház Dunaföldvár 72 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7910920
Referenciaszám: 10824096
Frissítve: 19 napja

Dunaföldvár eladó családi ház 2 szobás: 21,6 millió Ft

21,6 millió Ft
300 000 Ft/m²
72 m²
Alapterület
648 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 689 Ft
Második évtől
85 552 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL REAL ESTATE AGENCY   bemutatja:     Kiváló statikai állapotban lévő, részben felújított családi házat kínálunk eladásra az egyedi hangulatú, Duna-parti kisváros csendes utcájában. A település központjától mindössze néhány percnyire, 648 nm-es telken álló épület az 1950-es években épült, a közelmúltban pedig részleges felújításon esett át. A ház elavult nyílászáróit modern, hőszigetelt ajtókra és ablakokra cserélték, felújítottak a víz-és elektromos vezetékeket, a lakóhelyiségeket modern, esztétikus burkolatokkal látták el. Az épület középpontjában elhelyezkedő, tágas nappalihoz hálószoba, konyha, mosókonyha, fürdőszoba és WC kapcsolódik. A ház fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak. A lakóházhoz kapcsolódó melléképület garázsnak, kazánháznak és műhelynek ad helyet. A főépület mellett álló nyári konyha és terasz felújítása jelenleg is folyamatban van. Az ingatlan további felújításához jelentős mennyiségű építőanyag áll rendelkezésre.   A családi ház teljes körű felújítása folyamatban van, a külső szigetelés és a lábazat felújítását követően 5,4 KW teljesítményű klíma berendezése kerül beszerelésre.   Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető.   Irányár: 21,6 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.   ÜDVÖZLETTEL: VIZLER JÓZSEF INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST +36 30-815-2529 VIZLER.JOZSEF@CITYCARTEL.HU   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT   DUNAFÖLDVÁR, BÉKE TÉR 7.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
garázs
internet
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vizler József CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vizler József CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY