Eladó ház Dunafalva 98 nm
Eladó ház Dunafalva 98 nm
Eladó ház Dunafalva 98 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8023319
Referenciaszám: 690201201
Frissítve: 16 napja

Dunafalva eladó családi ház 3+2 fél szobás: 40 millió Ft

40 millió Ft
408 163 Ft/m²
98 m²
Alapterület
1693 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 116 090 Ft
Második évtől
158 429 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun megye Dunafalva település központ közeli, csendes utcájában eladó egy cseréppel fedett,  téglaépítésű 98m2-es családi ház. Az ingatlanban található három és fél szoba, nappali, konyha-étkezővel, fürdőszoba+WC. A fűtésről vegyes tüzelésű kályha és új gázcirkó kazán (radiátorokkal), a hűtésről 2 klíma gondoskodik. A családi ház laminált lappal és metlachis burkolatokkal ellátott. Külső nyílászárói 5 évesek, műanyagból készültek és szúnyoghálóval felszereltek. A tető szintén 5 éves. Az ingatlan egy 1693 nm-es telken helyezkedik el, víz, gáz és áram közművekkel ellátott. Tartozik hozzá garázs, műhely, tároló helyiségek, több melléképület és ólak így akár állattartás céljából is megfelelő választás lehet. A telken 18 nm-es pince, udvarban fúrt kút, 3 fázis megtalálható. Óvoda, iskola, bolt, orvosi rendelő, buszmegálló 5 percen belüli távolságban van. Dunafalva közvetlenül a Duna bal partján helyezkedik el, Bajától 20, Mohácstól 17 km-re. A folyó túlsó oldalán található Dunaszekcső, amellyel komp, illetve kishajó járat köti össze. A falu lakossága 917 fő, az infrastruktúra megfelelő: az utak aszfaltozottak, víz, villany, gáz-, telefonellátás megoldott. A falu gyönyörű természeti környezetben fekszik, strandolási, horgászati, pihenési lehetőség adott. Területének jelentős része a Duna-Dráva Nemzeti Parkhoz tartozik. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen telefonon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
ipari áram
összkomfortos
étkező
kamra
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gáll Anett Bázis IngatlanCentrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 332 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gáll Anett Bázis IngatlanCentrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 332 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY