Eladó ház Dömsöd 105 nm
Eladó ház Dömsöd 105 nm
Eladó ház Dömsöd 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7496206
Referenciaszám: M227452-4203853
Feltöltve: 5 napja

Dömsöd eladó családi ház 4 szobás: 51,5 millió Ft

51,5 millió Ft
490 476 Ft/m²
105 m²
Alapterület
2712 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 149 466 Ft
Második évtől
203 977 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapesttől 50 km-re, Dömsödön eladó egy felújított 4 szobás családi ház. A település legjobb részén, a központhoz közel, aszfaltozott utcában található ingatlanhoz egy 2712 m2-es, minden oldalról kerítéssel védett szép, gondozott, füvesített udvar tartozik. A kiváló állapotú, szigeteléssel ellátott, betonfödémes házban nappali/étkező, 3 külön bejáratú hálószoba, konyha, fürdőszoba, külön WC, előtér, valamint a padlásfeljáró és pince került kialakításra. Emellett az udvarra kilátást nyújtó nagy alapterületű fedett terasz adhat helyet baráti és családi összejöveteleknek. Kis ráfordítással az ingatlan egyszerűen két generációssá alakítható. Jó időben a ház mellett kialakított beton alapra helyezett medence , napozóhely és a bográcsozó nyújt lehetőséget az aktív pihenésre. Tárolásra a ház mellett épült dupla garázs használható. Az udvar középső részén egy kisméretű téglából épült borospince található. A jó arányokkal rendelkező, széles utcafrontú telek akár gazdálkodásra vagy egy vállalkozás telephelyének is alkalmas lehet. A világos, kiváló elosztású ház gondos tulajdonosai az elmúlt időszakban folyamatos felújításokat végeztek a házban ( műanyag külső nyílászárók, tetőléc, bádogozás, terasz befedése, festés, burkolás az udvar rendezése, stb) ennek köszönhetően egy jól élhető, kellemes hangulatú, kiváló állapotú, energiatakarékos házat kínálnak eladásra. Az összközműves ingatlan (víz, villany, gáz, csatorna is a házban) fűtése gázkonvektorokkal és fatüzelésű kandallóval is megoldható. A meleg vizet a külön éjszakai áramra kötött bojler állítja elő és az 5 tagú család fogyasztása mindkét órán a támogatott árú mennyiségen belül marad. Gázból átlagosan mindössze 60 m3 ( 7-8 ezer Ft) a fogyasztás egy hónapban. A ház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a település központja (üzletek, orvosi rendelő, iskola, óvoda, gyógyszertár, Posta stb.) mindössze pár perc sétával megközelíthető. Szintén pár percre vannak a budapesti Népliget-metróállomáshoz tartó buszjáratok megállói, ezekkel 50-55 perc alatt a fővárosba juthatunk. Igény esetén az vásárláshoz az OTP Bank személyre szabott kedvezményes finanszírozási ajánlataival, valamint díjmentes hitel és CSOK ügyintézéssel nyújtunk segítséget. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Tibor OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 954 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Tibor OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 954 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY