Eladó ház Domoszló 99 nm
Eladó ház Domoszló 99 nm
Eladó ház Domoszló 99 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8089463
Referenciaszám: H483731
Frissítve: 3 napja

Domoszló eladó családi ház 3 szobás: 17 millió Ft

17 millió Ft
171 717 Ft/m²
99 m²
Alapterület
1777 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 338 Ft
Második évtől
67 332 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Képzeljen el a Mátra déli oldalán csendes utcában 50 méterre az erdőtől, Domoszlón egy hangulatos fagerendás ,fafödémes parasztházat, amely verendával együtt 115 nm ebből 99 nm a lakótér. A falu határában található az ország egyik legtisztább vizű, háborítatlan környezetű mesterséges horgászó tava, így a horgászatot kedvelők élvezhetik e kis falu gyöngyszemét. Budapesttől 80 km-re, Egertől 30km-re, Gyöngyöstől 20 km-re helyezkedik el a település. A faluközpontban bölcsöde, óvoda, iskola, gyógyszertár, háziorvos, fogorvos, posta és 3 bolt található. Az ingatlanban: -Villamos hálózat : új réz vezetékelés és új villanyóra -Gáz: telken belül található -Vízóra: új. A házban cserépkályha és kályha biztosítják a meleget. A vályogház egy igazi időutazásra invitálja önt, hogy megtapasztalja a hagyományos építészet varázsát és a vidéki élet egyszerűségét. Hagyományos módszerekkel építették, és ez a karakteres építészeti stílus még mindig megtalálható benne. A fagerenda hangulata és a szobában elhelyezkedő cserépkályhával páratlan élményt nyújt a leendő tulajdonosoknak. A vastag falak nyáron hűvösen, télen pedig melegen tartják a házat, így ideális otthont nyújtanak bármely évszakban. Tágas terek jellemzik a belső helységeket, amelyek kellemes légkört teremtenek és lehetőséget adnak a személyre szabott berendezésre. Az 1777nm-es kert ideális szabadtéri tevékenységekhez, mint például a kerti grillezés vagy a pihenés a friss levegőn ahol akár a gyümölcsfák árnyékában pihenhet, vagy saját zöldségeket termeszthet. Az udvaron egy kút található, amiben forrásvíz van! Megvásárlásra került a tornácra új kis kerítés a tulaj azt ott hagyja ,illetve beltéri ajtó is van ujabb vásárolva. Az ingatlanhoz tartozik egy borospince, ami a bort kedvelők számára igazi kincs. Az ingatlanra állami támogatás is igénybe vehető. Ha felkeltette az érdeklődését Keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
I
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Zoltánné Zsani Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Zoltánné Zsani Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY