Eladó ház Dombóvár 200 nm
Eladó ház Dombóvár 200 nm
Eladó ház Dombóvár 200 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8010060
Referenciaszám: 369730
Frissítve: 30 napja

Dombóvár eladó családi ház 6 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
199 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
947 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Újdombóváron eladó két generációs családi ház a Csiky Gergely utcában! Szuper jó helyen! 947nm2 telken!A ház alapterülete200nm2. Különálló garázzsal!Műhely résszel! 15nm2es ,tégla pincével! 1985-ben épült, két szintes,tégla épület! Masszív,jól karban tartott ingatlan.Légkondícionált! Szépen rendezett udvar,és kert tartozik hozzá. A ház elosztása: Alsó szinten található: lakótér,kazánház,tüzelő tároló,garázs,műhely,szélfogó,lépcsőtér.A garázs szerelő aknával és a hozzá tartozó ellátott! Felső szinten található:nappali-étkező,konyha,kamra,közlekedő, lépcső,háztartási helyiség,wc,erkély. Tetőtérben található:Három különnyíló szoba,közlekedő,fürdőszoba,wc,lépcsőtér,erkély. Az ingatlanban gáz kazánnal történik a fűtés,de rendelkezésre áll vegyes tüzelésű kazán is. A nyílászárók modern műanyagra cseréltek, szúnyoghálóval,redőnnyel, 2015-ben,ebben az évben került teljes felújításra a fürdőszoba is! A két szint akár külön is lakható,két generációnak is megfelelő! Az erkélyek déli fekvésűek, kellemes pihenésre,alkalmasak!Tágas világos szobákkal,jó elrendezésű szintekkel! A hátsó részen kiskert áll rendelkezésre,karban tartott zöld területtel. CSok-ra alkalmas! Azonnal költözhető! A konyhabútor és a hozzátartozó háztartási felszerelések maradnak! Ár-érték arányban kedvező ingatlan!Remek helyen!Riasztóval felszerelve! Élelmiszer bolt,iskola,óvoda,orvos,gyógyszertár.az utca végén, helyijáratos buszmegálló pár perc sétára! Csok-ra alkalmas! Azonnal költözhető! Megtekintés telefonon egyeztetett időpontban,akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
étkező
erkély
pince
műhely
bútorozott
riasztó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
pál piroska Dombóvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 277 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
pál piroska Dombóvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 277 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY