Eladó ház Domaszék 200 nm
Eladó ház Domaszék 200 nm
Eladó ház Domaszék 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8047210
Referenciaszám: 314115
Frissítve: 10 napja

Domaszék eladó családi ház 8+1 fél szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
349 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
8+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Domaszék egységesen rendezett szép utcájában, az új osztáson, főúthoz közel családi ház eladó. Téglából épült a 200 m2-es ház 1998-ban 1260 m2-es telekre. Az eredetihez képest funkciójához igazodóan átalakított, folyamatosan karbantartott. Jelenleg vendégházként működik, melyben a tulajdonosi másfél szobás földszinti lakáson túl az emeleten 4, a főépület folytatásában álló épületrészben további 3 lakóegység lett kialakítva. Mindegyik önálló fürdőszobával is rendelkezik. A vendégház sok éve bejáratott, a vállalkozást és ügyfélkörét szívesen átadja a jelenlegi üzemeltető. Szeged, Mórahalom és a határ közelsége miatt a foglalás folyamatosan biztosított. A főépület földszintjén lévő tulajdonosi lakásban tágas nappali, félszoba, fürdőszoba, WC, konyha, kamra és előszoba található. Fűtése gáz-cirkó, radiátorokkal, de minden lakóegység klímával is ellátott. Külön bejáratú kialakításának köszönhetően többcélú hasznosításra alkalmas, így pl. többgenerációs családnak, szociális intézménynek, kollégiumnak, munkásszállónak. Az autók tárolására kétállásos, 35 m2-es garázs, valamint 10 udvari beálló áll rendelkezésre. Az udvar parkosított, benne grillezővel, kerti kiülővel, játszótérrel. Az ingatlan tehermentes, költözés megegyezés szerint. A bútorzat maradhat, megkönnyítve ezzel a beköltözés költségeit és fáradalmait. Összközműves, 32 A. nappali és éjszakai áram, gáz, víz, csatorna. A fogyasztás (szálláshelyként hasznosítva is) belefér a rezsicsökkentett árba.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Náfrádi Antal Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 931 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Náfrádi Antal Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 931 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY