Eladó ház Diósjenő 190 nm
Eladó ház Diósjenő 190 nm
Eladó ház Diósjenő 190 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7697128
Feltöltve: 1 éve

Diósjenő eladó családi ház 5 szobás: 62,5 millió Ft

62,5 millió Ft
328 947 Ft/m²
190 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 181 391 Ft
Második évtől
247 545 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Börzsöny lábánál, szèp környezetben, csendes, nyugodt, átjáró forgalomtól mentes utcàban található ez a masszív, 2szintes, felújított családi ház. a kettő szint külön bejáratokkal megközelíthető, ezèrt több generációs család rèszère is alkalmas, vagy üzlethelyiség kialakítására. A lakóingatlan dupla összkomfortos, szintenkènt rendelkezik konyhával, fürdővel ès több szobával. A nyílászárók cserèlve lettek 3 rètegezèsű hőszigetelt üvegezèssel. a bejárati ajtó szintèn hőszigetelt, szèp tervezèsű. a fűtèsrendszer pár hónapja lett felújítva teljes mértékben, ezèrt a korszerű kombi gázkazán gondoskodik a fűtèsről ès melegvízellátàsról, mindemellett megvalósítható màs módokon is, mert a házban van villany bojler ès több cserèpkályha. Teljes mértékben összközműves, 380V-os árammal is rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik mèg: nagy garázs, mellèkèpületek különféle dolgok megvalósítására, tárolására. Állatok tartására alkalmas kialakított ólak. a sík nagy területen több termő gyümölcsfa, diófa, szőlő, málna, eper, virágok ès jelenleg mèg vetemènyes is található, de természetesen a pihenèsre ès kikapcsololódásra vágyó családok számára is számtalan lehetősége rejt. Diósjenő Budapesttől mintegy 60 kilométerre Nógrád megye nyugati részén a Börzsöny hegység lábánál fekvő község. Kirándulók közkedvelt célpontja! A község átjáró forgalomtól mentes! A település könnyen megközelíthető közúton 2-es főúton Nógrádon keresztül, illetve vasúton a máv 75-ös számú Vác-Balassagyarmat vasútvonalán. a településen autóbuszjárat is található, Vác és Balassagyarmat irányába. Az ingatlan frekventált helyen van, általános iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, állatorvos, gyógyszertár, és több bolt is, posta pár perc alatt gyalogosan elérhető. Rétság 10 perc autóútra van, ahol kormányablak és földhivatal is megtalálható. Gépjárművel Vác 25-30 perc alatt elérhető forgalom függvényében. Diósjenő folyamatosan fejlődő település, a környező hegyek lehetőséget adnak túrázásra, a szabadidőpark is várja a látogatókat, illetve a diósjenői-tó igen közkedvelt a horgászok körében. Az önkormányzat megnyert egy pályázatot a helyi strand felújítására, így hamarosan ennek az előnyeit is élvezheti majd az idelátogató!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dudás Katalin
+36 70 568 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dudás Katalin
+36 70 568 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY