Eladó ház Diósd 101 nm
Eladó ház Diósd 101 nm
Eladó ház Diósd 101 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7973347
Referenciaszám: HZ086130
Frissítve: 2 napja

Diósd eladó családi ház 3 szobás: 117 millió Ft

117 millió Ft
1 158 416 Ft/m²
101 m²
Alapterület
750 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 339 564 Ft
Második évtől
463 405 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Diósdon egyik legszebb részén, 750 m2 telken, 100 m2-es, 3 szobás, felújított ház bővítési lehetőséggel!!Az ingatlan Diósd csendes, mégis könnyen megközelíthető utcájában helyezkedik el.A tégla építésű házat 10 évvel ezelőtt teljes körűen felújították, átalakították és bővítették. Külső főfalai 30 cm vastag  POROTHERM téglából,10 cm szigeteléssel épültek. A bővített rész TONDACH cserép tetőt, a lapos tető  PLASTOVIL nedvesség elleni szigetelés kapott.A 35 m2-es panorámás lapos tető  beépíthető, akár egy teljesen külőnálló lakrész is megvalosítható itt, mivel a feljútáshoz szükséges lépcső váza már elkészült, DE akár további szobák, terasz vagy erkély kialakítására is alkalmas.Az amerikai konyhás nappali alatt lévő 24,62 m2-es fűthető garázs kapuja elektronikusan nyitható, akár csak a bejárati kapu. Az ingatlan belső terei is teljes körű felújításon estek át, rendkívül kényelmesek és otthonosak. Az előszobában magasfényű hidegburkolat került, a beépített gardróbszekrény praktikus és segíthet a rend és a tárolás fenntartásában. A konyha egy légtérben található a nappalival, teljesen bútorozott és gépesített.A nappali rendkivűl világos, az öt ablaknak köszönhetően egész nap fényárban úszik. Impozáns belmagasság, minőségi fapadló.A két külön bejáratú hálószoba kényelmes méretű, világos, fa padlós.Az ablakos fürdőszoba is a kényelemről árulkodik, nagy méretű perem nélkűli zuhanykabin lett beépítve, és padlófűtést alakítottak ki, a WC mellett pedig egy bidé is helyt kapott. A fűtésről egy kombi, zártrendszerű turbós cirkó, illetve a hűtésről a szobákban elhelyezett klimák gondoskodnak.A külső és belső fa nyílászárók cseréje is 10 évvel ezelőtt történt, ami a ház szigetelését és energiahatékonyságát növeli.A ház kivűl -belűl gondosan és összhangban lett megtervezve, a cseresznye szinű fa lépcsőkorlát és a nyilászárók, valamint a terakotta szinű külső vakolat meleg, harmonikus, mediterrán stílust kölcsönőz.A kertész által karbantartott teleken több gyümölcsfa is található.Diósd  egy kiváló hely azok számára, akik csendes, rendezett környezetben szeretnének élni, de közel a városhoz.Bővebb információért várom hívását a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2013
Erkély:
11,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Elisabeta Rozália Duna House - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 424 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Elisabeta Rozália Duna House - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 424 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY