Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7875431
Referenciaszám: 6067
Frissítve: 2 hónapja

Diósd eladó családi ház 3 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
1 333 333 Ft/m²
90 m²
Alapterület
743 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 271 Ft
Második évtől
475 287 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új építésű ház Diósdon, közművesített 743 m2-es telken, 3 szobás, 90 m2 ház eladó. A ház jelenlegi 80 %-os készültségű, és a kivitelező a vevő igényeinek megfelelően szeretné befejezni. (beltéri ajtók kiválasztása, hideg – meleg burkolatok, falfesték, szaniterek). Az eladási ár a kulcsrakész állapotra vonatkozik, a kertrendezést is tartalmazza. Az egy szintes épület fafödémű, ezért a tetőtér nem beépíthető.Műszaki paraméterek: - fűtés: villany fütő panelek és légkondi - meleg vízellátás villanybojlerrel történik, - külső nyílászárók műanyag szerkezetűek, 3 rétegű üvegezéssel, - tető: Terran antracit cserép - vasbeton alap - egy autó számára alkalmas fedett beálló - elektromos kapunyitás, A ház 42 cm vastagságú falai polisztirol betonból készültek, ami azt jelenti, hogy az alap betonkoszorúra helyezett vasbetonoszlopok közötti rész polisztirolbetonnal került kitöltésre. A felhasznált anyagok, korszerű megoldások és technológiák biztosítják az épület energiatakarékos és gazdaságos működését, fenntarthatóságát.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Katkó Ingatlaniroda Katkó Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 585 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Katkó Ingatlaniroda Katkó Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 585 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY