Eladó ház Diósd 157 nm
Eladó ház Diósd 157 nm
Eladó ház Diósd 157 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7715597
Referenciaszám: 360081025-748
Frissítve: 19 napja

Diósd eladó családi ház 5 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
885 350 Ft/m²
157 m²
Alapterület
500 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 403 413 Ft
Második évtől
550 541 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Diósdon, egy építés előtt álló önálló családi ház. Eladó Diósdon, egy 500 nm-es telken elhelyezkedő, építés előtt álló, 157 nm-es, 5 szobás önálló családi ház. A Családi Ingatlan kínálatában lévő Diósdi önálló családi ház főbb jellemzői: Csendes, forgalomtól mentes, de mégis jó elhelyezkedésű panorámás, sík saroktelken áll, a mai kor igényeit szem előtt tartva készültek a tervek, így minden hatályos építészeti követelménynek megfelel az épület. Mind energetikailag, mind a jelenleg elérhető kamattámogatott hitel és otthonteremtési kedvezmény feltételeinek megfelel. A földszinten: - nappali, étkező, konyha, kamra, gépészeti helyiség (WC-vel, kézmosóval), háló, fürdőszoba (WC, zuhany és kád), részben fedett terasz (34nm), valamint térkövezett dupla autóbeálló található. Az emeleten: - 3 hálószoba, és egy zuhanyzós fürdőszoba található. Műszaki paraméterek: - Beton sávalap, vasbeton födémek - Kerámia falazóblokk - Hőszigetelt biztonsági nyílászárók - Hőszivattyús fűtés - Igény szerint napelem is telepíthető A környék infrastruktúrája és a közlekedés kiváló, minden a közelben. - buszjáratok - boltok, iskola, pár percen belül elérhető Ha az ingatlan vásárlásához CS.O.K.-ra vagy hitelre van szüksége, hiteltanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül a legoptimálisabb lehetőséget. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Marianna Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 396 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Marianna Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 396 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY