Eladó ház Délegyháza 33 nm
Eladó ház Délegyháza 33 nm
Eladó ház Délegyháza 33 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8082733
Referenciaszám: H482950
Feltöltve: 17 napja

Délegyháza eladó családi ház 1 szobás: 44,5 millió Ft

44,5 millió Ft
1 348 485 Ft/m²
33 m²
Alapterület
701 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 129 150 Ft
Második évtől
176 252 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy igényesen felújított, kompakt kis házat Délegyházán! Ideális lehet egyedülállók számára, akikhez közel áll a kertészkedés és sok időt szeretnek a szabadban tölteni. Fiatal párok számára, akik idővel a ház bővítését tervezik, viszont most egy kedvező fenntartású azonnal költözhető otthonra vágynak. A ház jellemzői: - 33nm, nappali-étkező, hálószoba - 2019-ben teljeskörű felújításon esett át - új fürdőszoba: káddal - új burkolatok - új gépesített konyhabútor - hálózatra kötött vízszűrőberendezés - új műanyag nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval - villanyvezetékek cseréje (3x16 amperes villanyóra valamint külön óra bojlernek és az indukciós főzőlapnak) - vízhálózat felújítása - Fűtés: wifis hűtő-fűtő klíma - 10 cm-es külső hőszigetelés - alacsony rezsi!!! - Pince: az épület egésze alatt (Br. 36 nm), itt kapott helyett a bojler és a nyárikonyha Kert: - 701 nm - fúrt kút - könnyűszerkezetes garázs alapja - új betonkerítés - elektromosan nyitható nagykapu - gondozott telek, gyümölcsös (sárgabarack, cseresznye, szőlő) Délegyháza Budapest déli határától 20 km-re fekvő település. A községet számos bányatava teszi különösen kedvelté a térségben. Hatalmas lehetőség a pihenésre, horgászásra, fürdésre vagy különféle vízi sportokra vágyók számára. Óvoda, iskola, könyvtár és sportegyesületek is megtalálhatóak a faluban. A most felújítás alatt lévő Budapest- Belgrád vasútvonal érinti a falut, így a közlekedés a fővárosba még gyors és egyszerű lesz. Várom hívását! Az ingatlan előre egyeztetett időpontban rugalmasan megtekinthető! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Tímea Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Tímea Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY