Eladó ház Délegyháza 73 nm
Eladó ház Délegyháza 73 nm
Eladó ház Délegyháza 73 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8049442
Referenciaszám: H482836
Frissítve: 18 napja

Délegyháza eladó családi ház 3 szobás: 57,5 millió Ft

57,5 millió Ft
787 671 Ft/m²
73 m²
Alapterület
5800 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 166 880 Ft
Második évtől
227 742 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel a Nyugalmat és Természetet egyTanyán! Álmodozik egy csendes, nyugodt helyről, ahol a természet közelségében pihenheti ki a mindennapi stresszt? Itt az ideje felfedezni a Délegyházát, ahol egy varázslatos kis ház és bőséges terület várja önt, mégis elérhető távolságban van minden ami a hétköznapokhoz szükséges. Kis Ház, Nagy Lehetőségek: -Ez a vegyes falazatú, nettó 70 nm-es ház. Kényelmes és praktikus terekkel rendelkezik, amelyek ideálisak a pihenésre és a kikapcsolódásra. A fűtést cserépkályha, kandalló és 2 db hűtő-fűtő klíma biztosítja, így a hidegebb napokon is meleg és otthonos. 2 db nagy méretű szoba, konyha-étkező, fürdő és egy veranda jellegű nappali elosztású Hatalmas Terület, Végtelen Lehetőségek: -Ez a lehetőség összesen 5800 nm területtel büszkélkedik, amelyből 1500 nm lakóház és udvar besorolású. Elegendő hely áll rendelkezésre ahhoz, hogy kibővítse és testre szabja azt, amire mindig is vágyott. A tároló, pince, kamra, kis ház és a pajta jellegű épület pedig tökéletes helyet biztosít mindenféle tárgy és eszköz elhelyezésére, akár egy második kis lakóépület kialakítására, állattartásra vagy amire Önnek szüksége van. Modern Kényelem a Természet Szívében: Bár a Galla Tanya a természet közelségében fekszik, mégis modern kényelmet nyújt. Villany és víz van az ingatlanon, valamint 2 db légkondicionáló gondoskodik a kellemes hőmérsékletről még a legmelegebb napokon is. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget a csend és természet szerelmeseinek itt a helye! Ez a hely Önt várja, hogy megtapasztalja a nyugalmat és harmóniát, amit csak egy ilyen különleges terület tud nyújtani. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és váltsa valóra álmait ezen elbűvölő kis paradicsomban!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1957
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bagó Zsuzsanna Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bagó Zsuzsanna Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY