Eladó ház Debrecen 80 nm
Eladó ház Debrecen 80 nm
Eladó ház Debrecen 80 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8003591
Referenciaszám: 313196
Frissítve: 16 napja

Debrecen eladó családi ház 1 szobás: 33,8 millió Ft

33,8 millió Ft
422 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
900 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 096 Ft
Második évtől
133 873 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A L K U K É P E S ! JÖJJÖN és VARÁZSOLJON egy ROMANTIKUS OTTHONT a Bayk András kert , buszmegálló közeli részén! Az Ingatlan Terasz Ingatlaniroda egy remek lehetőséget kínál az ingatlant vásárolni száéndékozó ügyfelei számára. A Bayk András kertben, zártkerti ingatlan, részben felújítandó 80m2-es családi ház, ÓRIÁSI 50m2-es TERASSZAL, eladó. A ház a Diószegi úttól, mindössze 150m-re található, amely távolságot, jól járható zúzott kő burkolattal ellátott úton, könnyedén lehet megtenni. A ház jelelmzői: - gazdasági épületként nyílvántartott ingatlan - beton alapozású, tégla falazattal + 10 cm-es szigetelés, nemes vakolat borítással - 80m2 lakóingatlan, 50m2 terasz, 900m2 telek területen - fűtése 2 módon is megoldható: gázcirtkó illetve vegyes tüzelésű kazán - 1 nagy 6X7 méteres 42m2-es nagy szoba,melyből a tágas DÉLI TERASZRA érkezünk - kádas, csempékkel burkolt fürdőszoba wc-vel - + külön wc bidével - tágas étkező konyha kamrával - térkővel burkolt, fedett kocsibeálló - filagória - járólappal búrkolt terasz - közművek: városi víz, gáz, villany Azoknak ajánljuk ezt az ingatlant, akik szeretik a természet közelségét, csendjét, nyugalmát, mégis könnyen és gyorsan szeretnék elérni a várost! Azoknakl, akik egy kisebb felújítást is bevállalnak a szép otthonuk megteremtése érdekében. Az ár irányár, TEGYEN BÁTRAN AJÁNLATOT! KÉSZPÉNZES VEVŐK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK! AZONNALI KÖLTÖZHETŐ! Várjuk megtisztelő hívásukat, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ingatlan Terasz Ingatlan Terasz Az iroda összes hirdetése
+36 30 664 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ingatlan Terasz Ingatlan Terasz Az iroda összes hirdetése
+36 30 664 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY