Eladó ház Debrecen 47 nm
Eladó ház Debrecen 47 nm
Eladó ház Debrecen 47 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7938338
Referenciaszám: 692300075
Frissítve: 21 napja

Debrecen eladó családi ház 2 szobás: 32,5 millió Ft

32,5 millió Ft
691 489 Ft/m²
47 m²
Alapterület
1062 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 323 Ft
Második évtől
128 724 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen, Kerekestelep csendes részén kínálok eladásra egy 47 m2-es, rendkívül tipp topp családi házat.   Ajánlom Önnek, ha vállalkozásra megfelelő helyet keres, vagy alacsony rezsijű, önálló házba szeretne költözni! A ház bejárati ajtaja elé egy igényes szélfogó lett építve, mely előszobaként használható és igencsak felfogja a hideget. Konyhája étkezős, közlekedőjéből a két szoba egymástól elhatárolt. Fürdőszobája kádas, mellékhelységgel egyben. A fűtés kandallóval megoldott, gáz bevezetésére van lehetőség, illetve elektromos fűtés is kivitelezhető. Műanyag nyílászárói gondoskodnak róla, hogy a meleg bent maradjon. Telek 1062 m2, első udvara leválasztott, itt a filagória, sütő-főzőhely alkalmat ad családi, baráti összejövetelek szervezéséhez. Gyümölcsfákkal, bokrokkal, virágokkal beültetett, ide ha kiül, a feltöltődés biztos. Hátsó kertjében gazdálkodhat, tarthat háziállatokat, mellékhelységei, tárolói adottak hozzá. Beépíthetősége 30 %, tehát van hely bőven építkezésre. A ház használható telephelynek, a közelben található cégek miatt akár albérletbe is kiadható, így befektetésnek is kitűnő lehetőség. Ha panelből, családi házba költözne, itt az alkalom és még rá sem kell fizetnie. Buszmegálló, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség néhány perc séta. Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!   Kedvező hitellehetőség esetén, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
félkomfortos
kocsibeálló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádasi Judit Otthon Business Bt Az iroda összes hirdetése
+36 20 508 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádasi Judit Otthon Business Bt Az iroda összes hirdetése
+36 20 508 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY