Eladó ház Debrecen 140 nm
Eladó ház Debrecen 140 nm
Eladó ház Debrecen 140 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7739027
Referenciaszám: HZ078111
Frissítve: 16 napja

Debrecen eladó családi ház 3 szobás: 74 millió Ft

74 millió Ft
528 571 Ft/m²
140 m²
Alapterület
732 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 214 767 Ft
Második évtől
293 094 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen- Felső Józsa kedvelt csendes utcájában, a Józsapark közelében kínálok eladásra egy 140 nm-es, 3 szobás, normál állapotú, de igény szerint korszerűsíthető családi házat 732 nm-es telken.Főbb jellemzői:- helyiségei: 3 szoba, konyha-étkező + fürdő + WC + kamra +közlekedő, fedett terasz- teljesen alápincézett, amely több különálló helyiségből áll és emellett itt található a kazánház is- 30 nm-es garázs szintén az alagsorban van- az emeleti rész kb. 80 m-es,  beépíthető- praktikusan átalakítható akár a belső tere- műanyag bejárati ajtók, ablakok (utcai ablakok: fa nyílászárók)- fűtése gázcirkós kazán radiátorokkal, ( Fég kazán) valamint vegyes tüzelésű kazánnal is ellátott - összközműves- az udvaron található egy 15 nm-es, téglaépítésű gazdasági épület- beton alapra épült, B30-as téglafalazat duplán kötéssel rakva (50 cm-es)- a tető (Bramac cseréppel fedett), amely 5 éve lett cserélve és a tetőszerkezet is meg lett erősítveAz ingatlan kiváló elhelyezkedésű. A Józsapark közelében egy csendes utcában található, ezáltal minden megtalálható a közvetlen közelében, amire a mindennapokban szükségünk lehet. Orvosi rendelő, posta, autóbuszmegálló, piac, boltok pár perc sétával elérhető. Debrecen gyorsan megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Ideális választás nagycsaládosoknak és vállalkozási célra is egyaránt tökéletes.Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné megtekinteni, hétvégén is szívesen fogadom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1993
Erkély:
20,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holb Dániel Attila Duna House - Debrecen, Derék utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 174 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holb Dániel Attila Duna House - Debrecen, Derék utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 174 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY