Eladó ház Debrecen, Úrrétje 200 nm
Eladó ház Debrecen, Úrrétje 200 nm
Eladó ház Debrecen, Úrrétje 200 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7630037
Referenciaszám: H462701
Feltöltve: 19 napja

Debrecen eladó családi ház 5 szobás: 205 millió Ft

205 millió Ft
1 025 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
791 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 594 962 Ft
Második évtől
811 949 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőség Úrrétje városrészen!! Minden igényt kielégítő belső kétszintes családi ház vált eladóvá Debrecen egyik kedvelt városrészében. A 2005-ben 38-as téglából épült, szigetelt családi ház 200 nm nettó területen fekszik és Nappali+4 szobával rendelkezik. A belső terek a lehető legpraktikusabban lettek megtervezve, ami egy nagyobb család részére is kényelmes életteret biztosít és szolgálja az ott élők kényelmét és igényeit. A földszinten található egy nagy nappali-étkező-konyha együttes cca. 50 nm-en, illetve egy szoba ami irodának vagy hálónak is használható. A garázs 2 autó befogadására képes és a kétmosdós fürdőszoba-WC előtt egy praktikus gardrób is található. Az emeleten van 3 nagy méretű hálószoba, egy hatalmas fürdőszoba ahol egy 5 személyes finn szauna és egy mosókonyha is található. Az ingatlan kertje maga a pihenés és kikapcsolódás oázisa: hatalmas terasz, ahol egy népes társaság is kényelmesen elfér, egy épített 4x10 méteres úszómedence, egy jakuzzi, egy fedett filagória, épített kemencével és egy hatalmas kerti ház ami szerszámosnak, de akár egy külön nyári lakrésznek is használható. A kertben automata öntözőrendszer van és gyönyörűen ápolt fű és növényzet található. Az ingatlan per és tehermentes, a birtokbaadás a tulajdonos részéről rugalmas. Az ár ésszerű keretek között alkuképes! Megtekintéssel és további információval kapcsolatban, kérem keressen bizalommal!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Terasz:
35 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi Tamás Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi Tamás Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY