Eladó ház Debrecen, Kismacs 70 nm
Eladó ház Debrecen, Kismacs 70 nm
Eladó ház Debrecen, Kismacs 70 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7937032
Referenciaszám: 692300066
Frissítve: 19 napja

Debrecen eladó családi ház 2 szobás: 41,5 millió Ft

41,5 millió Ft
592 857 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1280 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 444 Ft
Második évtől
164 370 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Árcsökkenés!!!! Debrecen- Kismacs településen kínálom eladásra, ezt az 1280 m2-es építési telket, 70 m2-es lakóházzal. A telek körbekerített, szabályos alakú, teljes közművel ellátott, fúrt kút is van rajta. beépíthetősége 30%, ez azt jelenti, hogy a meglévő ingatlan mellé építhető egy 8x20 méteres családi ház, 5,5 méter magasságig, melynek a tervrajza elkészült, értékesítésre, ha van rá igénye, ezzel együtt kerül. Utcafronti szélessége 24,5 méter, hossza 52 méter. Kitűnő befektetési lehetőség, mert nemcsak telket vesz, hanem egy kis felújítást igénylő családi házat is, melyben víz, villany, gáz be lett vezetve. Így akár két generáció együttélése is megoldható. A dinamikusan fejlődő környéknek köszönhetően rendkívül jó időzítés most vásárolni, mivel a most épülő gyárak rengeteg embert fognak idevonzani, így nagyon könnyen értékesíthető, vagy bérbeadható lesz az elkészült ingatlan. Nagyon szép környéken, nyugodt, egyirányú utcában van, így akár saját célra is remek választás. Debrecen is tele van lehetőséggel, ami autóval kb. 10 percre van, ha busszal szeretne utazni helyijárattal megteheti. Ezen a területen nem sok értékesítésre szánt telek van eladó. Ragadja hát meg a lehetőséget, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!   Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Hapedig kedvező hitellehetőséget szeretne az ingatlan, telek vásárlásához igénybe venni, ebben is tudok segíteni. Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
kocsibeálló
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádasi Judit Otthon Business Bt Az iroda összes hirdetése
+36 20 508 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádasi Judit Otthon Business Bt Az iroda összes hirdetése
+36 20 508 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY