Eladó ház Debrecen, Kerekestelep 103 nm
Eladó ház Debrecen, Kerekestelep 103 nm
Eladó ház Debrecen, Kerekestelep 103 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7780956
Referenciaszám: H469621
Frissítve: 17 napja

Debrecen eladó családi ház 4 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
631 068 Ft/m²
103 m²
Alapterület
603 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 647 Ft
Második évtől
257 447 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez a 1979-ben épült, de gondosan karbantartott családi ház ideális választás azoknak, akik szeretnének egy kényelmes otthont találni Debrecenben. Az 603 négyzetméteres telek tökéletes alapot nyújt a mindennapi élet örömeinek megéléséhez. A ház 3 különnyíló hálószobával rendelkezik, ami kényelmes és privát helyet biztosít a család minden tagjának. Az otthonos nappali pedig tökéletes helyszín a közös időtöltéshez és pihenéshez. A 38 centiméteres tégla falazat és a 2006-ban felújított nyílászárók és szigetelés gondoskodnak arról, hogy az otthon meghitt és energiahatékony legyen. Az infrastruktúra itt egyszerűen zseniális! Mindössze 300 méterre található egy buszmegálló, így könnyedén elérhető a város bármely pontja. Emellett számos kényelmi szolgáltatás is a közelben található. A Kerekes-telepi fürdő, a Tesco és a MyBox bevásárlóközpont mind mind könnyen elérhető távolságban helyezkedik el. És ami még izgalmasabb, az újonnan megnyíló Interspar és McDonalds is a közelben lesznek, így az Ön családja soha nem fog unatkozni! Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy egy tökéletes otthont találjon a családjának Debrecenben! És emlékezzen, év végéig még mindig igénybe veheti a CSOK-ot (Családi Otthonteremtési Kedvezmény) akár 3 gyermekre is. Hívjon minket most, és legyen Öné ez a kerekes telepi családi ház, amely igazi otthonná válhat! Az ingatlanról teljes körű videó felvétel készült, a megtekintése érdekében weboldalunkon keresse a H469621 regisztrációs számon vagy keressen telefonon közvetlenül.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1979
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dankos Andrea Otthon Centrum - Debrecen - Bajcsy-Zsilinszky utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dankos Andrea Otthon Centrum - Debrecen - Bajcsy-Zsilinszky utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY