Eladó ház Debrecen, Hatvan utcai kert 335 nm
Eladó ház Debrecen, Hatvan utcai kert 335 nm
Eladó ház Debrecen, Hatvan utcai kert 335 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 6938994
Referenciaszám: H424124
Feltöltve: 19 napja

Debrecen eladó családi ház 6 szobás: 195 millió Ft

195 millió Ft
582 090 Ft/m²
335 m²
Alapterület
1916 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 565 940 Ft
Második évtől
772 342 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen, Hatvan utcai kertben eladó egy egyedi igények alapján megtervezett, és megépített, összesen 494 nm-es, nappali+4 szobás, 2 szintes családi ház, 1916 nm összközműves telken. Debrecen, Hatvan utcai kertben eladó, egy egyedi igények alapján megtervezett, 2003-ban megépült 195 nm-es, majd 2012-ben tovább bővített 160 nm, összesen 494 nm alapterületű, nappali+4 szobás, 2 szintes családi ház, 1916 nm összközműves telken. A belső kialakítására jellemző az átgondoltság és a harmónia. Ennek tükrében a ház központi részének alapterülete195 nm, a különleges atmoszférájú, mediterrán stílusú, nagy belmagasságú, galériákkal övezett, tágas, 70 nm amerikai konyha+ nappali, melyekhez kellő tagoltsággal kapcsolódnak a megfelelő intimitást biztosító, hálószobák és a gardróbbal, saját fürdőszoba kapcsolattal is rendelkező szülői háló. A főépület alatt, a 140 nm-es szuterénszint található, melyben 2 autó beállására is alkalmas garázs, egy hangulatos borospince és borozó, a szaunának és szoláriumnak is helyt adó tágas pihenő, tárolók, háztartási helyiség és a kazánház is helyet kapott. A 2012-ben megtörtént bővítéssel kialakult új rész földszintjén, másik 2 autó beállására alkalmas garázs, fürdő, egy hűtőtároló és egy gardrób lett kialakítva. A tulajdonosok sportszeretete a ház kialakításánál is több helyen is megjelenik. Az új rész emeletén egy 78 nm-es edzőterem és játéktér, a kertben elhelyezett 13x7m-es, fűthető medence és az udvaron kialakított sportpálya is egyedi, különlegessé teszi a házat. Az épület korszerű technológiával épült, fakeretes hőszigetelt nyílászárók, szigetelt falazat, fűtése gázcirkó kazánról működő energiatakarékos, hűtő-fűtő fan coil és padlófűtés, a gazdaságos üzemeltetését a tetőre szerelt 10db napkollektor is segíti. A ház megépítésénél fontos szerepet kapott a minőség. Egyéb jellemzők: - igényes burkolatok; - beépített fa konyhabútor, minőségi gépekkel; - hangulatos kandalló; - az új részben mennyezeti hűtés-fűtés; - intelligens ház; - központi porszívó; - jakuzzi; - fűthető járda és garázslehajtó; - elektromos kapuk; - kiépített riasztórendszer; - az épületet 3 fedett és egy nyitott terasz veszi körbe; - a kert szépen parkosított; - az ingatlan akár teljes berendezéssel együtt eladó; - kiváló elhelyezkedés, remek infrastruktúra - kisebb ingatlan, üzlethelyiség csere értékegyeztetéssel beszámítható. Jöjjön el, nézze meg! Bővebb tájékoztatással, megtekintéssel kapcsolatban várom hívását! Hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Erkély:
20 m²
Terasz:
50 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szaszala Zsolt Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szaszala Zsolt Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY