Eladó ház Dány 110 nm
Eladó ház Dány 110 nm
Eladó ház Dány 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8013854
Referenciaszám: HZ045354-4410748
Frissítve: 2 napja

Dány eladó családi ház 3+1 fél szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
453 636 Ft/m²
110 m²
Alapterület
1039 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Dányban, egy idén teljeskörűen felújított, két generációs családi ház! Csendes, rendezett utcában helyezkedik el, 1039 nm-es telken fekszik, ez a vegyes falazatú családi ház. Itt csak a falak álltak még tavaly :) Minden fel lett újítva, csatorna, víz, villany H-tarifa folyamatban, már csak az utolsó lépés következik, új tulajdonosának már nem lesz rá gondja. Külső szinezés történt, egy tágas terasz lett kialakítva, kerítés rendbe lett téve. Fűtése hőszívattyús klímával megoldott, gáz a telekhatárnál, minden más közmű az ingatlanban. Az ingatlan jellemzői: 1.lakrész.( 73 nm+ terasz) -3 szoba -Nagy nappali -Előszoba -Konyha+étkező -Fürdő+Wc -Nagy fedett terasz 2,lakrész (37 nm) -1 szoba -Konyha -Fürdő+Wc Dány Pest vármegyében a Gödöllői járásban, Budapesttől közigazgatási határától 30 km-re fekszik, megközelítőleg 4300 lakosa van. A településen működik bölcsőde, óvoda és iskola is. Kiváló szakemberek látják el a betegeket a háziorvos és a gyermekorvos személyében. Kikapcsolódási lehetőségek felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt megtalálható, hogy csak párat említsek: dányi-tó, lovarda, játszótér, football pálya... Hitelre van szüksége az ingatlan megvételéhez? CSOK vagy babaváró? Díjmentes, bankfüggetlen Credipass pénzügyi tanácsadónk segít önnek eligazodni a pénzügyekben. Ügyvédi hátteret biztosítunk, ingatlan ügyeit egy helyen, jó kezekben intézzük! Hívjon bizalommal a hét bármelyik napján 9-20 óra között(ha nem veszem fel, elfoglaltságom után azonnal visszahívom)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY