Eladó ház Dabas 115 nm
Eladó ház Dabas 115 nm
Eladó ház Dabas 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7929305
Referenciaszám: HZ089445
Frissítve: 16 napja

Dabas eladó családi ház 4 szobás: 129,99 millió Ft

129,99 millió Ft
1 130 348 Ft/m²
115 m²
Alapterület
862 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 264 Ft
Második évtől
514 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dabason eladó egy kitűnő állapotban lévő, újszerű 3 szoba + nappalis családi ház 860 nm-es telken, dupla garázzsal, szaletlivel!A családi ház Porotherm 30 klíma téglából épült, cserép fedéssel. A falakon Austrotherm 10 cm-es grafitos szigetelés, a födémen 40 cm-es kőzetgyapot szigetelés található. A nyílászárók 3 rétegű üvegezésűek, redőnyösek. A ház fűtését Vaillant kondenzációs gázkazán biztosítja padló fűtésen keresztül, de alternatívaként egy hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. A kellemes hangulat megteremtésére egy bioetanol kandalló lett beépítve az étkezőben.Kialakításra került 3 hálószoba, nappali, nyitott konyha, étkező, melyből közvetlen kijárás van a fedett teraszra, kamra, közlekedő, gardrób, fürdőszoba, wc.A képeken látható műszaki eszközök, konyhabútor, fürdőszoba bútor, nappali bútor is a vételár részét képezik.Az utcáról elektromos kapun, térkövezett bejárón juthatunk be a 862 nm-es telekre, ahol egy kétállásos garázs és egy kerti pavilon is található, mely a parkosított, gyepszőnyeges, öntöző rendszerrel ellátott kert mellett lett kialakítva. A kert öntözése fúrt kútról történik. Nagyon sok szépet és jót lehetne még írni erről a családi házról, de aki hasonló igényekkel otthont keres, annak érdemes személyesen megnézni, mert sem hirdetési szöveggel, sem képekkel nem tudjuk ezt az egyedi, otthonos hangulatot visszatükrözni!Kitűnő választás, ha csendes helyre vágyik, de a főváros adta lehetőségektől sem szeretne távol lenni.Az ingatlan Dabas Rózsadombi részén található, 3 perces autóútra a városközponttól, ahol bevásárló központ, szakorvosi rendelő, óvoda, iskola, középiskola, és a hivatalos intézmények (önkormányzat, bíróság, földhivatal, stb.) helyezkednek el. Dabas város mintegy 15 kilométer hosszan nyúlik el a Budapestet Kecskeméttel összekötő 5-ös főút mentén, így közlekedés szempontjából is kitűnő választás. Az M5-ös autópálya néhány percre található, melyen 30 perc alatt Budapest elérhető. Az autóbuszok Budapest, Kecskemét és a környező települések felé járnak, míg a vonatközlekedést a Budapest-Lajosmizse-Kecskemét vasútvonal biztosítja.Amennyiben megtetszett Önnek ez az ingatlan, kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2016
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gergelyné Duhaj Erika Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 486 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gergelyné Duhaj Erika Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 486 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY