Eladó ház Dabas 165 nm
Eladó ház Dabas 165 nm
Eladó ház Dabas 165 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7884940
Referenciaszám: 71_mgyo
Frissítve: ma

Dabas eladó családi ház 6 szobás: 65,5 millió Ft

65,5 millió Ft
396 970 Ft/m²
165 m²
Alapterület
2158 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 190 098 Ft
Második évtől
259 428 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dabason, Pest vármegyében CSOKRA ALKALMAS, összkomfortos, HÁROM GENERÁCIÓS, 165 nm-es családi ház 65,5 M Ft-os áron eladó. A környezet a város legnyugodtabb része, aszfaltozott úttal. Az épület YTONGból épült, 5 cm-es szigeteléssel, 2009-ben. Állapota jó, felszereltsége kiváló. A két lakrészben összesen 6 szoba, két fürdőszoba wc-vel, 2 konyha és kamra, tárolók, a nappaliból elérhető garázs, és összesen 45 nm fedett terasz áll rendelkezésre. A két lakrész jól szeparált, a nyugodt együttélést nagyban segíti. A nappali teljes felülete és a terasz mennyezete faborítást kapott. A fal festett, a burkolat kerámia lap és laminált padló. A műanyag nyílászárók több rétegű, thermoplan ablakok és ajtók. A fűtés takarékos, radiátorok és alternatív lehetőségként kandalló adja a meleget. A havi fűtésszámla jóval 10 e Ft alatt volt az elmúlt évben is! Elektromos felszereltség: 35 A-es áram és napelem! A kert 2150 nm, gyümölcsfákkal, szőlővel beültetve. Állattartás megengedett. A vízellátást fúrt kút segíti. Budapest a néhány km-re lévő M5-ös autópályán 35 perc alatt elérhető. A tömegközlekedés Volán és MÁV járatokkal történik. Ha igazi családbarát otthont szeretne, jó áron, győződjön meg személyesen is a leírtakról. Várom megtisztelő hívását a hét minden napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
kamra
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lengyel Katalin Magyarország Gyöngyszemei Az iroda összes hirdetése
+36 30 682 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lengyel Katalin Magyarország Gyöngyszemei Az iroda összes hirdetése
+36 30 682 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY