Eladó ház Csurgó 265 nm
Eladó ház Csurgó 265 nm
Eladó ház Csurgó 265 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8055644
Referenciaszám: M272256
Frissítve: 12 napja

Csurgó eladó családi ház 4+1 fél szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
207 548 Ft/m²
265 m²
Alapterület
757 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 624 Ft
Második évtől
217 840 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Figyelmébe kínáljuk ezt a lenyűgöző, felújított családi házat, amely Csurgó kertvárosának egyik legszebb részén található. Az ingatlan, melyet a képek is bemutatnak, kiváló lehetőséget kínál az otthoni élet teljes megújítására és kényelmére. Az épület területe 194 m2, mely alagsort, földszintet és emeletet foglal magában, mindezt egy könnyen karbantartható, 757 m2-es telekkel kiegészítve. A ház jellemzői: Építés éve: 1980-as évek, felújítás éve: 2020-2021. Beton alap, szigetelt tégla falak, beton födém, cseréptető. Víz, csatorna, gáz, ipari áram (3x32 Amper) bekötve. Gázcirkó fűtés. Okosotthon funkciók: távolról telefonról is vezérelhető fűtés, elektronika, elektromos redőnyök, riasztó, viharérzékelő. A gépesített konyha az ár részét képezi. Tágas, árnyékos terasz. Feszített víztükrű medence a kertben (gépészet nélkül). Átmenő forgalomtól mentes, csendes utca és nyugodt szomszédság. Az ingatlan elosztása: Alagsor: Garázs szerelőaknával és elektromos kapuval, pince, feljáró a házba. Földszint: Előtér, WC, étkező, nappali, szoba, fürdőszoba, konyha (melyből nagy terasz nyílik), kamra. Emelet: Előtér, 3 szoba, gardrób, WC-fürdőszoba. Ha jobban megismerné az ingatlant és szeretné, hogy körbe vezessem akkor kérem hívjon bármikor! *Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY