Eladó ház Csopak 200 nm
Eladó ház Csopak 200 nm
Eladó ház Csopak 200 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8052081
Frissítve: 1 hónapja

Csopak eladó családi ház 2+2 fél szobás: 168 millió Ft

168 millió Ft
840 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
800 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 487 579 Ft
Második évtől
665 402 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csopakon belterületen háromszintes, dupla komfortos, családi ház eladó magánszemélytől. Új építésű házak, rendezett környék. Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A településen magas színvonalú oktatási intézmények találhatók, melyek gyalogosan is rövid sétával is megközelíthetők. Gyermekes családoknak, leköltözőknek és külföldről hazatelepülőknek is kitűnő választás. A telek területe 800 m2. A földszinten nappali és 2 fél szoba, az emeleten két nagy méretű szoba lett kialakítva. A ház légkondicionálóval felszerelt Az alsó szint teljes értékű és nagy méretű lakószobát is tartalmaz. Gázfűtés van, de vegyes tüzeléshez is plusz kémény áll rendelkezésre. Több terasz került kialakításra, melyek Tihanyra, a Balatonra és a csopaki dombokra is panorámát nyújtanak, valamint a hátsó teraszba nagyméretű medence került beépítésre. A ház folyamatosan karban tartott. CSOK igénybe vehető. Az ingatlan per és tehermentes, ingatlanhitellel megterhelhető. Várjuk szíves érdeklődését. Ingatlanosok kérem ne keressenek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Ottmájer Antalné
+36 70 601 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Ottmájer Antalné
+36 70 601 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY