Eladó ház Csobánka 73 nm
Eladó ház Csobánka 73 nm
Eladó ház Csobánka 73 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7756859
Referenciaszám: 213305556
Frissítve: 16 napja

Csobánka eladó családi ház 2+1 fél szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
945 205 Ft/m²
73 m²
Alapterület
710 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 200 256 Ft
Második évtől
273 290 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Csobánkán, Hubertus-üdülőtelepen egy 72,80 nm-es (nettó 60 nm), délkeleti fekvésű, 2+fél szobás, egy szintes, 5 éve épült, önálló családi ház, 710 nm-es telken.  A ház 2018-ban épült, egyedi tervezésű, szendvicspanel technológiával, Wolf osztrák ház mintára. Az ingatlan azóta is folyamatosan karbantartott.  A belső terek a mai kor igényei szerint lettek kialakítva, a házat kisebb mérete ellenére meglehetősen tágas, élhető terek jellemzik.  A házban található egy nappali, ezzel egy légtérben, de mégis elszeparálva egy gépesített konyha étkezővel, egy kamra, egy hálószoba, egy félszoba, mely jelenleg gardróbként funkcionál, egy kádas fürdőszoba mellékhelyiséggel, egy zuhanyzós vendégfürdő ugyancsak mellékhelyiséggel, valamint egy tágas előszoba. A nappaliból egy 10 nm-es teraszra juthatunk, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező budai hegyekre, valamint a házat körülvevő rengeteg örökzöldre.  Fontos megemlíteni, hogy a tulajdonos az ingatlant saját részre építtette, így mindenhová minőségi burkolatok, szaniterek, beépített bútorok kerültek. A konyhába spanyol csempe került, a műanyag 3 rétegű, hangszigetelt nyílászárók szúnyoghálóval felszereltek, a bejárati ajtó több ponton záródó, páncél biztonsági ajtó, a ház falai 27 cm vastagok, kívülről drivit szigeteléssel, a hatalmas, gyönyörű kert parkosított, számtalan virággal, fával, sziklakerttel.  A ház fűtése norvég elektromos panelekkel megoldott (Nobo fűtőpanelek), valamint rendelkezésre áll egy fa tüzelésű cserépkályha is. Az ingatlan körbejárható, végig 1 m széles fedett járda veszi körül. A ház maga 14 m hosszú és 5,20 m széles.  A parkolás telken belül 3 autónak is megoldott, ahová egy elektromos kapun át juthatunk be, valamint a kert hátsó részén egy 9 nm-es tárolásra kiválóan alkalmas faház is található.  Az épület hátra felé bővíthető, melyet igény esetén a ház kivitelezője vállal. Fő út és buszmegálló 2 perc sétányira.  Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy további kérdései volnának, hívjon bizalommal.    

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2018
Energetikai besorolás:
B
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
gépesített
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Bernadett Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Bernadett Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY