Eladó ház Csetény 75 nm
Eladó ház Csetény 75 nm
Eladó ház Csetény 75 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7871303
Referenciaszám: H338559
Frissítve: 15 napja

Csetény eladó családi ház 2+1 fél szobás: 13,2 millió Ft

13,2 millió Ft
176 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
2219 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 38 310 Ft
Második évtől
52 282 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves érdeklődő! Ha családi házat keresel, akkor figyelj, mert most egy igazán különleges ajánlatot mutatok be neked! Veszprém megye egyik legszebb kisvárosában, Csetényben található ez a csodálatos, 62 nm-es, felújítandó lakóingatlan, amely egy 2219 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlan két szobával és egy félszobával rendelkezik, így kényelmesen elfér benne egy család. Az ingatlan udvari beállóval is rendelkezik, így autóval is könnyen megközelíthető. A környék csendes és nyugodt, így ideális választás azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától és nyüzsgésétől. A környék közlekedése is kiváló, hiszen a városközpont mindössze néhány perc autóútra található, és a tömegközlekedési lehetőségek is könnyen elérhetőek. A környék előnyös adottságai közé tartozik még a szép természeti környezet, ahol lehetőség van kirándulásokra, túrázásra, és a helyi közösségi élet is aktív és barátságos. Az ingatlan állapota felújítandó, így lehetőség van arra, hogy a vevő saját ízlése szerint alakítsa ki az otthonát. Az ingatlan bútorozatlan, így a vevőnek lehetősége van saját bútorai elhelyezésére. Ha bármilyen kérdésed van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot! Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre, és minden kérdésedre szívesen válaszolunk. Bizalommal keress minket, és talán hamarosan te is az új otthonodban érezheted magad!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1938
Energetikai besorolás:
D
villany
víz
csatorna
félkomfortos
saját parkoló
garázs
kert
csendes
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszi Ingatlan Powered by RH Meszi Ingatlan Powered by RH Az iroda összes hirdetése
+36 30 334 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszi Ingatlan Powered by RH Meszi Ingatlan Powered by RH Az iroda összes hirdetése
+36 30 334 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY