Eladó ház Csesztreg 64 nm
Eladó ház Csesztreg 64 nm
Eladó ház Csesztreg 64 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8042742
Referenciaszám: 167954
Frissítve: 17 napja

Csesztreg eladó családi ház 2 szobás: 12,5 millió Ft

12,5 millió Ft
6 876 Ft/m²
64 m²
Alapterület
1818 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 36 278 Ft
Második évtől
49 509 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167954 hivatkozási számú csesztregi családi ház. Eladó Zala megyében Csesztreg csendes részén egy 64 nm ikerház egyik fele. Csesztreg Zala megye nyugati részén 10 km-re Lentitől és 15 km re a szlovén határtól található. A 64 négyzetméteres ház két szobát, konyhát, 2 tárolót és egy átalakítható előszobát és átjárót foglal magába . Az átalakítások lehetővé tehetik a terek optimális kihasználását, a funkcionálisabb elrendezést. Pl A fürdőszoba és WC egy helyiségben található, itt is átalakításra van lehetőség. Az udvaron téglaépítésű garázs is van. A további melléképületek téglából épültek és ezek az építmények sokféle célra felhasználhatóak lehetnek, például tárolóként, műhelyként. A csatornahálózatra nem csatlakozik, de van szennyvízgödör, ami biztosítja a szennyvíz elvezetését.  A telek 1818 nm mérete sok lehetőséget kínál a kertészkedésre vagy más szabadidős tevékenységekre. Az ingatlan per, tehermentes. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csesztregi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167954 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY