Eladó ház Csanádapáca 150 nm
Eladó ház Csanádapáca 150 nm
Eladó ház Csanádapáca 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7955185
Referenciaszám: 166782
Frissítve: 18 napja

Csanádapáca eladó családi ház 4 szobás: 9,7 millió Ft

9,7 millió Ft
13 435 Ft/m²
150 m²
Alapterület
722 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 152 Ft
Második évtől
38 419 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166782 hivatkozási számú csanádapácai családi ház. - A csanádapácai családi ház illetve üzlet jellemzői: - erősen felújításra szoruló, beton alapra épült, vegyes falazatú, nagy polgári ház, - a ház cserép fedéssel rendelkezik, - az ingatlan körbekerített, - a községben frekventált helyen, Fő utcán található, - a tető faszerkezete kiváló állapotban van úgy statikailag mint minőségileg, - 2010-es évek elején egy részét szigetelték, aláfalazás történt, - lakótér területe: 150 m2, - belmagassága: 300 cm - telek területe 722 m2 - a családi házban eredetileg 4 szoba van, ebből 2 utcai szobát külön utcai bejáratokkal láttak el és üzlethelyiségként használtak,  - az üzlethelyiségnek használt részt külön gázórával látták eligy az ingatlanban két különálló gázora található,   - nyílászárói fából készültek, többsége cserére szorul,   - a helységek tágasak világosak, napfényesek, - az ingatlan összközműves, - nagy teljesítményű vezérelt villanyóra 3x25 w, és ipari áram is van, - a ház fűtése gáz cirkó kazánnal megoldott, - praktikusan kialakított belső elrendezés, különálló szobák, tágas terek jellemzik, - a ház a település központi, frekventált helyén található, a telek mérete  és a helységek leválasztása, kialakítása adott ahhoz, hogy üzlethelyiségként, szolgáltatóházként, vállalkozásoknak irodaként, bemutatóteremként működjön felújítás után, Az alaprajz tájékoztató jellegű! Kérem tekintse meg az ingatlanról készült képeket! Kérem engedje el a fantáziáját és vállalkozásához illetve családjának otthonaként találja meg a lehetőséget ebben az ingatlanban! Keressen bizalommal! Szucsik István Kiemelt Ingatlanértékesítő 06202633449 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csanádapácai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166782 Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1954
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szucsik István Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szucsik István Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY