Eladó ház Csajág 126 nm
Eladó ház Csajág 126 nm
Eladó ház Csajág 126 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7117863
Referenciaszám: U0041483
Feltöltve: 18 napja

Csajág eladó családi ház 4 szobás: 73,5 millió Ft

73,5 millió Ft
583 333 Ft/m²
126 m²
Alapterület
850 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 213 316 Ft
Második évtől
291 113 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos környezetben kínáljuk megvételre Csajág Újhegyen a Balatontól pár percre autóútra ezeket a teljesen új és modern ingatlanokat. Igen, jól olvassa kedves érdeklődő, hiszen itt egy új lakópark épül, ahol Irodánk is igen kiváló áron kínál Önnek ingatlant. A lakópark Csajág község fölött helyezkedik el, ahonnan rálátni a településre, valamint a távolban még a Bakony hegyei is látszódnak. A Balaton közelsége miatt, valamint a házak színvonala, méretük változatossága, a természetes környezet kiválón alkalmassá teszi az ingatlanokat arra, hogy akár állandó lakhatásra, vagy csak pihenésre válasszák. Az ingatlanban nappali, konyha, fürdő, kamra, közlekedő, garázs, nagy terasz, szobák és háztartási helyiség kerül kialakításra. A terasz a szobákból és a nappaliból is megközelíthető, tehát igazi kényelem várja Önt. Ne késlekedjen, hiszen kiváló áron juthat hozzá most még a Levendula villapark ingatlanjaihoz, bár már olyan nagy az érdeklődés, hogy sorra kötik le az ingatlanokat. Amennyiben csak szerkezetkész állapotra gondol, akkor is jó helyen jár, az ár most kulcsrakész állapotra vonatkozik, de természetesen alapjaiban elkészült ingatlant már 51.450.-Ft-ért viheti. Gondolja meg, utána Önnek még sok munkája lesz vele, ezért a kulcsrakész állapotot javaslom. Tájékoztatom, hogy 2021. január 1. és 2022. december 31. között építési engedéllyel rendelkező, új építésű lakóépület vásárlása estén az ÁFA 27% helyett csak 5%, azt gondolom, hogy ez Önnek 22 %-os adókedvezmény! Amennyiben a CSOK-ot is igénybe kívánja venni, annak még az 5 %-os ÁFÁ-t is visszatéríti az állam, és ami nagyon fontos!!!!- Nem kell megfizetni a 4%-os illetéket! Csajág adottsága alapján a fiatalok számára érvényes a FALUSI CSOK + kedvezmény is!!! Nos?- ennyi kedvező lehetőség egy helyen? Igen, kérem keressen, és szívesen bemutatjuk Önnek, ha úgy gondolja, hogy még ma szeretné megtekinteni ezt az ingatlant, de előtte egyeztessünk, hiszen folyamatosan azért dolgozunk, hogy Önnek a legmegfelelőbb és legkényelmesebb kiszolgálást nyújtsuk. Várjuk megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintérné Mészáros Erzsébet Otthon Centrum - Balatonfüred - Zsigmond utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintérné Mészáros Erzsébet Otthon Centrum - Balatonfüred - Zsigmond utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY