Eladó ház Csabrendek 80 nm
Eladó ház Csabrendek 80 nm
Eladó ház Csabrendek 80 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7952623
Referenciaszám: H479114
Frissítve: 19 napja

Csabrendek eladó családi ház 3 szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
236 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
554 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 54 853 Ft
Második évtől
74 858 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Amennyiben békés, egészséges levegőjű környezetben képzeli el családi fészkét, érdemes élni a lehetőséggel! Amit az ingatlanról tudunk: - A ház kis forgalmú egyirányú utcában, főúttól távol található. A telek utcafronton kb. 25 méter, az épület előtt előkert található, így az ablakok nem közvetlen az utcára nyílnak. Az épület az utca fölé magasodik, a házzal szemben zöldövezet található. - Egy 1960-ban dombra épült stabil, vastag falú, teljesen száraz téglaházban jelenleg 3 szoba, konyha-előtér és padlásfeljáró található. A nagyház bejáratával szemben egy másik, szintén téglából épült épületben található a konyha és a fürdőszoba. Az udvaron több melléképület is van, mely a korábbi állattartás használatában volt. A gépkocsi tárolásra a megépített aknás garázs szolgál. A telek 554 nm, mely ideális méretű, amennyiben nem a háznál történő gazdálkodás a cél. Az ingatlan minden közművel rendelkezik, jelenleg gázkonvektoros fűtés és fa tüzelésű kályha is rendelkezésre áll. Településen belüli elhelyezkedése kiváló, mivel bolt, iskola, óvoda, bölcsőde, orvos és buszpályaudvar is 500 méteren belül megtalálható. A környék rendezett, az utca csendes. Csabrendek nagyközség Veszprém megyében, a Sümegi járásban helyezkedik el. Sümeg mindössze 6 km, Tapolca és Ajka is kevesebb, mint fél óra autóútra van. A legközelebbi Balaton parti település Balatonederics szintén 25 percre található. A településen a Falusi CSOK igénybe vehető! Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné azt megtekinteni, úgy várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Màrkus Andrea Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Màrkus Andrea Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY