Eladó ház Csabdi, Szőlő sor 156 nm
Eladó ház Csabdi, Szőlő sor 156 nm
Eladó ház Csabdi, Szőlő sor 156 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7747898
Referenciaszám: HZ089906
Frissítve: 18 napja

Csabdi eladó családi ház 5 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
378 205 Ft/m²
156 m²
Alapterület
1117 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 171 233 Ft
Második évtől
233 683 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Álmai otthona!Csodálatos természeti környezetben eladó Csabdi örök panorámás részén egy rendkívül jó állapotú. családi ház.Csabdi  1100 lakosú kistelepülés a Gerecse aljában a Zsámbéki medence fölötti első dombok közti völgyben.A település Budapesttől 40 km-re fekszik, az M1-es autópályán gyorsan elérhető.Messze a város zajától, de mégis pillanatok alatt megközelíthető üzletek és egyéb infrastrukturális lehetőségek, Bicske 1 perc autónyi távolságra.Az ingatlan végig aszfaltos úton közelíthető meg, az út kissé emelkedős, de pontosan ezért örök panoráma tárul élénk..A telek mérete 1117 nm, parkosított, rendszeresen gondozott, egyedi hangulatot ad, kerti öntözőrendszerrel kiépítve, hatalmas szalettivel, amint meglátja beleszeret.A ház 1980.ban épült, téglából/ a tetőtér, könnyűszerkezetes/ cseréptetővel, 15 cm-es homlokzati szigeteléssel ellátva, illetve az utóbbi 7-8 évben folyamatos felújítások során esett át, nyílászárók , burkolatok stb.A fűtést gázkazán biztosítja illetve egy vegyes kazánnal is működik a fűtésrendszer.Az ingatlan három szintes összesen 156 nm,  az alagsor akár szinten egy  külön lakrészként is használható.A ház mögött egy fedetlen terasz rész helyezkedik el, ami akár szintén beépíthető.Az autó beállás telken belül 3-4 autó részére is adott.Üzletek, iskola, ovi stb. pár perces sétával elérhetőek.Komoly érdeklődés esetén várom mielőbbi hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pongrácz Csilla Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 70 394 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pongrácz Csilla Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 70 394 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY