Eladó ház Cibakháza 55 nm
Eladó ház Cibakháza 55 nm
Eladó ház Cibakháza 55 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7703358
Feltöltve: 1 éve

Cibakháza eladó családi ház 2 szobás: 3,9 millió Ft

3,9 millió Ft
70 909 Ft/m²
55 m²
Alapterület
435 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Cibakháza központi részén, csendes utcában, egy teljesen felújítandó vagy bontandó, tehermentes, 55 m2-es, vályog falazatú családi házat, 435 m2-es telekkel. Ingatlan jellemzői: - tégla alapra, vályog falazattal épült családi ház, amely 55 m2 alapterületű - összközműves: víz, villany, gáz, csatorna - két szoba, előtér, konyha, fürdőszaba lett kialakítva - a tető cserép fedésű, építéskori - fa duplaszárnyas ablakok, ajtók, a konyhában és a nagyszobában műanyag ablakok - gázkonvektoros fűtésű - felújítandó vagy bontandó állapotú a családi ház - a kertben egy 15 m2-es száraz, téglával kirakott pince található - tehermentes - CSOK-ra nem alkalmas - központi elhelyezkedésű. Amennyiben felkeltette érdeklődését a fentiekben bemutatott ingatlan kérem, hívjon a megadott telefonszámon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bognárné Menyhárt Tünde Bognárné Menyhárt Tünde Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bognárné Menyhárt Tünde Bognárné Menyhárt Tünde Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY