Eladó ház Celldömölk, Csendes 51 nm
Eladó ház Celldömölk, Csendes 51 nm
Eladó ház Celldömölk, Csendes 51 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7880727
Referenciaszám: M252583
Frissítve: 20 napja

Celldömölk eladó családi ház 1+1 fél szobás: 21,3 millió Ft

21,3 millió Ft
414 397 Ft/m²
51 m²
Alapterület
863 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 61 818 Ft
Második évtől
84 363 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Celldömölkön kínálok megvételre egy osztatlan közös tulajdonban álló ingatlant, egy 54,1 m2-es, minden kényelmet kielégítő, remek elrendezésű, otthonos családi házat, 863 m2 területű telken. Ugyanezen a helyrajzi számon található a szomszéd ingatlan is, a tényleges természeti állapotoknak megfelelő használati szerződés intézése folyamatban van. A telken két ház található, amelyekből az egyik eladó. Az igényesen kialakított ingatlan 2 szobából, konyhából, kamrából, egy nagy előszobából, WC-ből és fürdőszobából és pincéből áll. Az 1910-ben épült ingatlan szerkezetileg és statikailag jó állapotú, két éve szigetelést és új tetőt kapott. nyílászárók modern, műanyag kivitelűek, kétrétegű üvegezéssel, redőnnyel ellátva. Téli hideg napokon a ház melegéről gázkonvektorok gondoskodnak. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az udvari rész teljesen rendezett, zárt, a kert része füvesített, tujákkal beültetett. A ház elhelyezkedése szempontjából meglehetősen jó adottságokkal rendelkezik, hamar eljuthatunk a városközpontba. Ajánlom mindazon érdeklődők, családok figyelmébe, akik egy már jelen formájában is kényelmes, napfényes otthont szeretnének. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is. Amennyiben felkeltette érdeklődését az általam kínált ingatlan, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verrasztó Edina Irén Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verrasztó Edina Irén Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY