Eladó ház Ceglédbercel 69 nm
Eladó ház Ceglédbercel 69 nm
Eladó ház Ceglédbercel 69 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8041570
Referenciaszám: M271750-4608812
Frissítve: 1 napja

Ceglédbercel eladó családi ház 2 szobás: 42,42 millió Ft

42,42 millió Ft
614 789 Ft/m²
69 m²
Alapterület
625 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 115 Ft
Második évtől
168 016 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** Dupla lakrész, dupla lehetőség - Ideális választás befektetőknek és családoknak! *** Pest vármegye, Ceglédbercelen összközműves, részben felújított családi ház eladó. - 69 m2 alapterület - 625 m2 telek - szigetelt beton alapon, szigetelt tégla falazat. szigetelt födém, részben szigetelt lábazat - két különbejáratú lakrészre osztott (37 m2 és 32 m2) - új fürdőszobák, festés és burkolatok - radiátoros fűtés (thermofejekkel) gáz-cirkóval - nagy terasz A ház két kiváló állapotú lakrészből áll, mindkettőben szoba, konyha és fürdőszoba található. Az egyik lakrész alapterülete 37 m2, míg a másiké 32 m2. A két lakrész igény szerint össze is nyitható, így akár egy tágasabb, egységes lakótér is kialakítható. Az épület szigetelt beton alapon áll, szigetelt tégla falazattal rendelkezik, amelyek segítenek fenntartani a megfelelő hőszigetelést és a tartósságot. A fűtést gáz-cirkó kazán biztosítja, thermofejjel ellátott radiátoros hőleadással. Az ingatlan ideális lehet családok, párok vagy akár befektetők számára is, akik szeretnének egy jól karbantartott, praktikus otthont vásárolni egy nyugodt és barátságos környéken. Vasútállomás 1 km, buszmegálló 500 méter távolságra található. A környéken vegyesbolt, zöldség-gyümölcs bolt, szabadidőpark elérhető, a faluközpont 1,5 km távolságra fekszik, így könnyen elérhetőek a falu központi szolgáltatásai és kereskedelmi egységei. Ceglédbercel Ceglédtől 10 km, Budapesttől 65 km távolságra fekszik. Az M4 autóút 5 perc alatt elérhető. Vonatközlekedés a Budapest- Cegléd-Szolnok illetve a Budapest-Cegléd-Kecskemét-Szeged útvonalon. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Zoltán Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 459 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Zoltán Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 459 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY