Eladó ház Cegléd 60 nm
Eladó ház Cegléd 60 nm
Eladó ház Cegléd 60 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7983842
Referenciaszám: HZ012807
Frissítve: 17 napja

Cegléd eladó családi ház 2 szobás: 18,5 millió Ft

18,5 millió Ft
305 785 Ft/m²
60 m²
Alapterület
3021 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 692 Ft
Második évtől
73 273 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Cegléd külterületi részén - Csemő határánál eladó 2 szobás családi ház - tárolókkal, garázzsal! Az otthon melegét vegyestüzelésű kazán adja központi fűtéssel (lapradiátorokon keresztül). Ezenkivül még 1 kályha is beépítésre került a nappaliban. A ház folyamatos felújításon ment keresztül és a mai napig is még folytatódnak a munkálatok! 32 amperes villanyóra adja az áramot. Tavaly a fürdőszoba felújítása történt - csempe, járólapok, vezetékek cseréje - zuhanytálca került kiépítésre. A konyhában is a járólapok kicserélésre kerültek, valamint 5 cm-es nikecell szigetelést kapott a helyiség. Vizet fúrt kútról nyerünk, mely bevizsgálásra került - ivóvíz minőségű (dokumentum nincs róla). A mellékhelyiség is teljes felújításon ment keresztül, mely a szennyvízcsatornára 110k-es PVC csővel csatlakozik (4 m3-es). A villanyhálózat részben kicserélésre került már rézvezetékekre (konyhában, előszobában, fürdőben - többi helyiségben folyamatban van a csere). Tető is részben már felújítást kapott - itt is a folyamatok még folynak.Az ingatlan elosztása nagyon jó - 2 bejárattal is rendelkezik. A főbejárat a fedett teraszon keresztül vezet be az előszobába, ahonnan jobbra egy kamra és a mosdó kapott helyet. Szemben a fürdő került kialakításra. Balra egy nagy nappali szobába érünk, melyből a folytatásban egy nagy hálószoba lett kialakítva, alatta pedig a konyha, mely a másik bejárattal is rendelkezik a házba.Kertje 3021 m2, melyben 2 nagy tároló, egy fa tároló és egy garázs is helyet kapott.A ház előtt gyönyörűen rendben tartott virágoskertet találunk - ház háza mögött viszont termőterület, mely zöldségesként van használva jelenleg.A fúrt kút 56 m mély, mely új hydrofor rendszerrel működik.A ház közelében 5-7 perces sétányira található a buszmegálló, mely Ceglédre biztosít bejárást.Az ingatlan kifüggesztéses, birtokbaadás 60 nap után. A ház tehermentes és 1/1 tulajától + haszonélvezőtől kerül birtokbaadásra.Nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1960
Erkély:
6,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY