Eladó ház Cegléd 124 nm
Eladó ház Cegléd 124 nm
Eladó ház Cegléd 124 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7672203
Feltöltve: 1 éve

Cegléd eladó családi ház 4 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
362 097 Ft/m²
124 m²
Alapterület
463 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ CEGLÉD KÖZPONTJÁBAN KÉTGENERÁCIÓS TÉGLA CSALÁDI HÁZ PEST MEGYÉBEN CEGLÉD KÖZPONTJÁBAN FREKVENTÁLT HELYEN EGY 70-ES ÉVEKBEN ÉPÜLT TÉGLAFAZATÚ 2 LAKÁSBÓL ÁLLÓ CSALÁDI HÁZ KERESI ÚJ TULAJDONOSÁT! FŐBB JELLEMZŐI_ -124 M2 HASZNOS LAKÓTÉR -463 M2 TELEK TERÜLET - SAROK TELEK KÉT UTCÁRÓL VALÓ BEJÁRÁSSAL -TÉGLA FALAZAT -CSERÉP FEDÉS -FA NYÍLÁSZÁRÓK -ÖSSZKÖZMŰVES: VEZETÉKES VÍZ, CSATORNA, VILLANY, GÁZ BEKÖTVE -ÚJ VILLANYVEZETÉKEK, ALJZATOK, KAPCSOLÓK -GÁZ KONVEKTORRAL ÉS CSERÉPKÁLYHÁVAL IS VAN LEHETŐSÉG FŰTENI -KETTŐ LAKRÉSZ: 1. 3 DB SZOBA+KONYHA-ÉTKEZŐ+FÜRDŐSZOBA-WC+SPEJZ 2. 1 DB SZOBA+KONYHA+FÜRDŐSZOBA FELÚJÍTÁSI MUNKÁLATOKAT ELKEZDTÉK. AJÁNLOM NAGYCSALÁDOSOKNAK, ÖSSZEKÖLTÖZŐKNEK! BERUHÁZÓKNAK IS TÖKÉLETES VÁLASZTÁS, HISZEN TÁRSASHÁZ ALAKÍTÁSÁRA IS ALKALMAS! BEVÁSÁRLÁSINLEHETŐSÉGEK, PIAC, PÉKSÉGEK, HIVATALOK, ISKOLÁK, ÓVODÁK, ORVOSI RENDELŐK, GYÓGYSZERTÁRAK, KULTURÁLIS INTÉZMÉNYEK MIND-MIND MEGTALÁLHATÓAK A KÖZELBEN!!! EZ AZ INGATLAN MINDENHEZ KÖZEL VAN!!! KERESS BIZALOMMAL, NÉZZÜK MEG EGYÜTT!!! EGYEDI AJÁNLAT A PIACON! CSAPJ LE RÁ! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól származnak. Pontosságukért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben hitelre van szükséged irodánkban teljes körű bankfüggetlen tanácsadással segítjük vásárlásodat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kamra
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Törökné Varga Rita Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Törökné Varga Rita Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY