Eladó ház Cece 270 nm
Eladó ház Cece 270 nm
Eladó ház Cece 270 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7899337
Frissítve: 5 hónapja

Cece eladó családi ház 5 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
314 815 Ft/m²
270 m²
Alapterület
270 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 692 Ft
Második évtől
336 662 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Impozáns, két szint plussz tető beépítés.Legmodernebb Porotherm téglával épített tetőcserepes 1995-ös építésű egyedileg tervezett vasbeton cölöp alapokon fekszik a ház., részben modern műanyag nyílás zárókkal felszereleve. A házat kovácsolt vaskerítés és vaskapú díszíti, melyből az egyik 2 szárnyú, a másik tolókapú, mindegyik 6 méteres. 6 darab garázs tartozik az épülethez illetve fa, fém és egyéb tárolók és egyéb használati helységek mint kazánház és füstölő kamra. 270M2-es aszfaltozott udvar. Tehermentes az ingatlan egésze. Középső szint teljes felúítása 2022-ben történt, extra stílusú. A tető tér 2013-ban lett felújjítva igényesen. Az alsó rész lakható, de felújjításra szorul. A középső szinthez tartozik egy 30 m2 fából készült egyedi stílusú terasz, melyre kijárat a nappaliból, egy a padlótól a mennyezetig érő üveg falba épített erkély ajtón keresztűl. A házba egy fürdőszoba és vc van kialakítva a középső szinten, ezeknek a helyei minden szinten elő vannak készítve. Az alsó szint külön bejáratú. A ház egyedi központi fűtéssel rendelkezik. Az alsó szitnek is van egy 30 m2-es terasza. A ház duplatelken van, amely 1500 m2, és egy ugyanekkora kert tartozik hozzá, gyümölcsfával, üvegházzal, 2 halastóval, kőből épített gazdasági épületekkel és egy ligetben fekvő fából ácsolt pecsenyesütő házzal. A falu végén csendes helyen fekszik. Pihenésre és kikapcsolódásra alkalmas környezetben, fennséges naplementékkel. A falu központ, benzinkút, vasútállomás, boltok, buszmegállók, ovoda és iskola néhány perc sétára található. A balaton 45 km. M6-os autópálya 18km. Szekszárd, Székesfehérvár, Dombóvár, Kecskemét 50 km távolság.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb kazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 437 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 437 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY