Eladó ház Buzsák 117 nm
Eladó ház Buzsák 117 nm
Eladó ház Buzsák 117 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7921801
Referenciaszám: H477527
Frissítve: 19 napja

Buzsák eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
341 026 Ft/m²
117 m²
Alapterület
2341 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az eladásra kínált ingatlan vastag vegyesfalazatú, kitűnő állapotú. Az idei évben teljes külső és belső festést kapott, szép állapotú. A belső térben 3 nagyméretű szoba, hatalmas étkező, konyha nagy kamrával és fürdőszoba található. A ház mögött több melléképület és garázs található, melyek számtalan módon hasznosíthatóak. A fűtés gázkonvektorokkal és az étkezőben új fatüzelésű kályhával megoldott, a melegvizet gázbojler szolgáltatja. A nyílászárók faszerkezetűek, redőnnyel védettek, nemrégiben cserélve. A tető jó állapotú, cserépfedésű, új csatornákkal. A Balaton déli partjától 10 km-re fekvő Buzsák a méltán híres Buzsák Csisztafürdő közvetlen szomszédságában nyugodt, vidékies környezetben terül el. Fonyódról Lengyeltótin keresztül könnyen elérhető, mégis mentes a Balaton nyüzsgő forgatagától. A település számtalan kulturális programja nagyon sok turistát vonz minden évben. A település közbiztonsága kiváló, ennek köszönhetően több külföldi család választotta már állandó otthonául, igazi nemzetközi közösség alakult ki. Bölcsöde, óvoda, iskola, élelmiszerboltok mind elérhető a faluban. Amennyiben közel a Balatonhoz, de mégis csendes, falusias környezetben szeretne élni, netán gazdálkodni, itt a remek alkalom. Az ingatlan per és tehermentes, rövid időn belül költözhető. Falusi CSOK igénybevehető. Előzetes egyeztetéssel rugalmasan megtekinthető, hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Szilveszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Szilveszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY