Eladó ház Bük 368 nm
Eladó ház Bük 368 nm
Eladó ház Bük 368 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7889001
Referenciaszám: 165671
Frissítve: 19 napja

Bük eladó családi ház 11 szobás: 170 millió Ft

170 millió Ft
288 136 Ft/m²
368 m²
Alapterület
590 m²
Telek
11 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 493 383 Ft
Második évtől
673 323 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165671 hivatkozási számú büki családi ház. Bükfürdőn Eladó egy kiváló állapotú, nyolc apartman szobás ház, ami a Gyógy- és Élményfürdőtől pár perc sétára található. Az ingatlan 2001-ben épült, egy 590 m2-es saroktelken, ami három utcára néző, két oldalról nyílik bejárata, két oldalról pedig élősövénnyel látták el, ami dekoratív és funkcionális szerepet is betölt. Az épület tégla falazatú, mind két oldalán erkélyek és teraszok kaptak helyet, amit kovácsoltvas korlát díszít. A telek rendezett, egyik oldalról térkővel fedett (parkolásra alkalmas kb.6-8 vendég részére), a másik oldalon füvesített, parkosított. A ház 10 cm-es hőszigeteléssel ellátott, bruttó 440 m2 területű. Az emeleten 4 apartman, a földszinten 3 apartman és egy önálló lakrész található (szoba, nappali, konyha, fürdő). A földszinti előtérből, az emeletre fa lépcsőn keresztül tudunk feljutni.                 A szuterénen egy lakrész fürdővel, konyhával lett kialakítva, mellette egy dupla garázs, pince rész, műhely és mosókonyha.                          A lakrészekben beépített konyhabútorok és funkcionális berendezések lettek elhelyezve. A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik. Műanyag nyílászárói, redőnnyel és rovarhálóval felszereltek. Minden lakrészhez erkély vagy terasz tartozik. Befektetésnek és üzleti hasznosításra is alkalmas. Jelenleg is szálláshelyként üzemel, bejáratott vendégkörrel rendelkezik, így folytatható ez a tevékenység is. De a külön bejáratos lakrészek hosszú távra is kiadhatóak, erre nagy kereslet van a településen, a folyamatosan bővítés alatt álló Nestlé dolgozói és az osztrák határ közelsége miatt. Ezen kívül a közelben szállodák és kempingek, több étterem, golfpálya, kalandpark és egy szórakoztató központ is kapott helyet. Bükfürdő Szombathelytől, Kőszegtől és Sárvártól 20-25 km, Soprontól 47 km távolságra helyezkedik el. Az osztrák határ közelsége meghatározó jelentőségű a fürdőhely és a régió fejlődésében, a település így az ország egyik legjelentősebb gyógyfürdőjévé fejlődött. Az értékes gyógyvíz és a látnivalókban gazdag környezet, vonzóvá teszik a várost a turisták (csehek, németek) és a befektetők körében. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó büki családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #165671 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duhaj Zsolt Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duhaj Zsolt Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY