Eladó ház Bük 190 nm
Eladó ház Bük 190 nm
Eladó ház Bük 190 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7852024
Referenciaszám: 164804
Frissítve: 18 napja

Bük eladó családi ház 9 szobás: 82,9 millió Ft

82,9 millió Ft
192 344 Ft/m²
190 m²
Alapterület
431 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 240 597 Ft
Második évtől
328 344 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164804 hivatkozási számú büki családi ház. Eladó 3 Generációs Családi Ház Bükön. 82.900.000Ft Üdvözöljük ebben a mesés 9 szobás családi házban, mely a festői Bük városában található. Az ingatlan 3 szintes kialakítású, kényelmet és tágasságot kínálva minden generációnak.Az ingatlan 1992-ben épült,195m2 és 431m2-es telken fekszik. Főbb Jellemzők: - Szuterén: 82m2, Földszint: 63m2, Tetőtér: 63 m2 - 2014-ben villanyvezeték felújításra került - Vaillant kombi gázkazán - Műanyag hőszigetelt nyilászárok - Tetőtérben hűtő-fűtő klima - 21 és 11m2-es terasz - Az udvarban 3 autó beállása lehetséges - Gondozott udvarban 12m2-es zárt pavilon - 9 szoba, melyek mindegyike tágas és világos, biztosítva minden családtagnak a saját személyes teret. - Felújított, modern konyha és fürdőszobák, melyek kényelmet és stílust kombinálnak. - A nagy udvar lehetőséget biztosít kerti partik, játékok vagy pihenésre egyaránt. - A termálfürdő mindössze néhány perc sétára található - A ház környéke békés és nyugodt, tökéletes egy csendesebb életvitelre vágyó családnak. Környék: Bük városa kiváló infrastruktúrával rendelkezik, ahol megtalálhatók az alapvető szolgáltatások, mint például bevásárlóközpontok, éttermek, iskolák és orvosi ellátás. A környék pedig gyönyörű tájakat kínál gyalogtúrákhoz és biciklizéshez. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megláthassa ezt a páratlan családi otthont saját szemével! Ez egy igazi ritkaság, és hamarosan új boldog tulajdonosra talál. Kapcsolat: [Az Ön elérhetőségei] Az ingatlan valós és minden információja hiteles. A vásárlási folyamat során segítséget nyújtok minden lépésben. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó büki családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #164804 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
D

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Torma Anett Mária Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Torma Anett Mária Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY