Eladó ház Budapest XXII. kerület 139 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 139 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 139 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7997189
Referenciaszám: HZ027417-4594381
Frissítve: 11 napja

Budapest XXII. kerület eladó családi ház 6 szobás: 104 millió Ft

104 millió Ft
748 201 Ft/m²
139 m²
Alapterület
722 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 301 835 Ft
Második évtől
411 915 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a XXII. kerületben Nagytétényen található jól megépített ingatlan akár 2 generációnak vagy családnak Az ingatlan ideális választás mindazoknak, akik egy családi otthont vagy befektetési lehetőséget keresnek. Ez a 2 generációnak is megfelelő, 139 nm-es ház egy 720 nm-es telken helyezkedik el. Utcafronton az eredeti kb. 60 éve épült ház - 35 nm - került teljes felújításra. A tető is új, szigetelt, az épület is, műanyag nyílászárókat kapott. Itt a fűtés gázkonvektoros, a fürdőben pedig bojler szolgáltatja a melegvizet. Az belső házrészben - 104 nm - cirkó fűtés van, illetve egy kandalló is a nappaliban. A melegvízről szintén bojler gondoskodik. Itt 3 szoba, nagy konyha, tároló. Akár hálószobának átalakítható és a nappaliban konyha kialakítható. Ezen kívül még egy jó állapotú télikert is tartozik a házhoz. Jelenlegi kialakítása szerint 2 külön lakás van az épületben ezek kis alakítással a leendő lakó igényei szerint módosíthatóak. Kérem tekintse meg az átalakításra vonatkozó javaslatot. Valóban számtalan lehetőség rejlik ebben a kifejezetten jó állapotú házban. Akár 2-3 gyerekkel és önálló lakrészben a nagyszülőkkel együtt lehet itt kényelmesen, egymást nem zavarva, de egymást támogatva élni. Akár felnőtt gyerekeknek külön lakrészben önállóságot biztosítva, mégis a közelünkben tudva saját életteret biztosíthatunk. Az épület szigetelt, kis pincével 8 nm- és önálló garázzsal is rendelkezik. Az ingatlan rendelkezik tárolóhelyekkel is, így mindig rendben tarthatja a dolgait. A ház modern és korszerű, 2003-ban épült, és folyamatos karbantartásban részesül, így a jövőbeli tulajdonos számára nincs teendője a felújítással. A környék nyugodt és békés, ideális a családoknak és mindazoknak, akik szeretik a nyugalmat. Pár perc sétára található a Kastélypark vasútállomás ahonnan a kelenföldi metro állomás gyorsan elérhető vagy a 133-as busszal a város számos pontját elérheti. Megtekintésért keressen bizalommal, az ingatlan kulcsa nálam van. A Duna House teljes kínálatával állok rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
jó közlekedésű
gardrób
pince
melléképület
alacsony közös költség
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József krt DH József krt DH Az iroda összes hirdetése
+36 30 824 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József krt DH József krt DH Az iroda összes hirdetése
+36 30 824 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY