Eladó ház Budapest XXII. kerület 330 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 330 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 330 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7872811
Referenciaszám: 42250
Frissítve: 17 napja

Budapest XXII. kerület eladó családi ház 8 szobás: 180 millió Ft

180 millió Ft
545 455 Ft/m²
330 m²
Alapterület
814 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 406 Ft
Második évtől
712 931 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A szolnoki CasaNetWork Ingatlan Iroda SÜRGŐS MEGVÉTELRE KÍNÁL BUDAFOK - RÓZSAVŐLGYBEN EGY EGYEDI ÉPÍTÉSŰ HÁZAT. Az eladási ár: 180.000.000 Ft. A ház Budafok-Rózsavölgyben található, csendes környezetben, kisforgalmú utcában. Kivételes panorámával rendelkezik. Hegyoldali fekvést tervezője jól kihasználva lépcsőzetes kialakítást választott, mely a praktikus megoldásoknak köszönhetően elegáns megjelenést eredményezett.  Az épület K-NY tájolása egész napos benapozást biztosít. - A nyílászárók fából készültek, az épület tetejét cserép fedi. - A ház fűtése gázkazánnal történik. - Az épület négy szinten hat hálószoba, kettő nappali, három konyha, négy fürdőszoba + WC ből áll. - 2007-ben külső felújítás alkalmával hőszigetelést kapott. - A szuterénben szauna, fürdőszoba WC, kazán és egyéb háztartási helyiségek találhatók. - A földszinten kettő hálószoba, konyha, nappali-étkező, fürdőszoba, WC, terasz található és itt lehet bejutni az épületbe, főbejárat és a terasz felől. - A galériás első emelet kettő hálószoba, konyha, nappali, fürdőszoba, WC, erkély helyiségekből áll. Ezen a szinten is van bejárat az épületbe. - A galérián kettő hálószoba, konyha, fürdőszoba, WC, található. - A "torony" lépcsőház teteje egy lakható helyiséggel záródik. - A kettő bejárat az épület megosztott használatát is biztosíthatja. - Kettő garázs és kettő saját utcai beálló áll rendelkezésre a gépkocsik tárolására. - Az udvar optimális méretű, lejtős fekvése kihívást jelent a berendezésére. Kinek ajánlom? Aki szeretne a nyüzsgő fővárosra letekintve, természet közeli környezetben élni. A jó levegő a nyugalom, az élhető ingatlan biztosított. Az ingatlan per- és tehermentes. Amennyiben a CASANETWORK SZOLNOKI IRODÁJA által kínált ház, vagy bármely, a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek /Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatan értékbecslés, energiai tanúsítvány készítése. CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk! 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libárdi Géza CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libárdi Géza CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY