Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budafok 330 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budafok 330 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budafok 330 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7953443
Referenciaszám: H478977
Frissítve: 16 napja

Budapest XXII. kerület eladó családi ház 6 szobás: 231 millió Ft

231 millió Ft
700 000 Ft/m²
330 m²
Alapterület
739 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 670 421 Ft
Második évtől
914 928 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez az egyedi hangulatú villaszerű ingatlan nagy családnak, vagy akár több generációnak nyújthat kellemes, meleg otthont, tágas, tereivel, ami 3 szinten minden igényt kielégít, és 739 m2-es szépen gondozott kertjével. Az impozáns 51 m2-es, nagy erkélyes nappalin kívül 5 tágas, világos, napos szobával, erkélyekkel, egy nagy konyhával rendelkezik, ami közvetlen terasz és kertkapcsolatával lehetőséget ad a nyári ebédekre, vacsorákra a szabadban. A házban az ott lakók kényelmét szolgálja még 3 fürdőszoba, 2 külön wc-mosdó, finn szauna zuhanyzóval, mosókonyha, nagy kamra, igény szerinti funkcióra használható egyéb helyiségek és egy kétállásos garázs, ami közvetlenül a lakásból is megközelíthető. A földszinten és az emeleten is 1-1 főhálószoba szeparált saját fürdőszobával. Minden ablakból és az erkélyekről kilátás nyílik a gyönyörű, zöld környezetre. A nyílászárók zsalugáterrel vannak ellátva. A ház előtt kocsibejáró és egy füves, bokrokkal, fákkal, virágokkal díszített előkert van, mögötte pedig teraszos kialakítású gyümölcsös, ahol sokféle, dúsan termő fa, látja el gyümölccsel az egész családot. A kert locsolását elősegíti egy 16 m3-es ciszterna és 2 kerti csap (locsolási vízmérővel). *A ház 2000-ben épült *Jó minőségű, fa nyílászárók, zsalugáterek *A tágas szobák tovább oszthatók, a falak alakíthatók *Télikert jellegű, tágas előtér *A fűtést gázkazán, a meleg vizet gázbojler biztosítja *Telefonhálózat, riasztó Tömegközlekedés, buszmegálló 5 perc séta, autóval néhány perc alatt bevásárlási lehetőség és minden szolgáltatás elérhető, ami a hétköznapi élethez szükséges. Ajánlom ezt a békés, nyugodt környezetben lévő, romantikus, meleg hangulatú otthont nagy családoknak, 2 generáció együttélésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1999
Erkély:
4,5 m²
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukácsi Mária Otthon Centrum - I. kerület - Krisztina körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukácsi Mária Otthon Centrum - I. kerület - Krisztina körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY