Eladó ház Budapest XXI. kerület, Táncsics Mihály utca 193 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület, Táncsics Mihály utca 193 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület, Táncsics Mihály utca 193 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7942091
Frissítve: 7 napja

Budapest XXI. kerület eladó családi ház 7 szobás: 98 millió Ft

98 millió Ft
507 772 Ft/m²
193 m²
Alapterület
590 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 421 Ft
Második évtől
388 151 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tulajdonostól eladó! Budapest XXI. kerületében (Csepelen), a Táncsics Mihály utcában egy 2 lakószintes (+szuterén), 2 generáció számára is alkalmas, jó állapotban lévő zöld kertes családi ház garázzsal. A ház 2 szintes, alsó szint és tetőtér, összesen nettó 193 m2. A hozzá tartozó fás-bokros telek 590 m2. Az udvaron található egy fedett garázs, amiben 2 autó is elfér, elektromos kapuval, és szerelő aknával. A riasztórendszer az egész házban és a garázsban is kiépítésre került. •alsó szint (nettó 108 m2): étkező, konyha + kamra, nappali + 2 nagy szoba, fürdőszoba, önálló WC, előszoba+ lépcsőház •felső szint (nettó 85 m2): 4 szoba, nagyobb előtér, fürdőszoba, konyha. Ezen a szinten pár éve teljes felújítás történt, és két klíma is fel lett szerelve. •pince/szuterén (nettó 57 m2): ablakos világos helységek, jelenleg tárolóként funkcionál. A ház fűtése gázcirkóról megoldott, meleg vizet a kazán mellet a fürdőben lévő bojler is biztosítja. Két külön lakóterének köszönhetően, az ingatlan alkalmas lehet 2 generáció együttélésére is. Földgáz elszámolás szempontjából 2 lakóegységként van nyilvántartva. Mivel Csepel központi részén helyezkedik el, minden a közelben van: csepeli piac, orvosi rendelő, iskolák, óvodák, Spar, éttermek, cukrászdák stb. Közlekedés kiváló, a Szent Imre téri buszmegálló és a hév megálló is 5 perc sétára van, ahonnan a belváros gyorsan megközelíthető. Az ingatlan tehermentes és tulajdonostól eladó! Ingatlanos kérem ne keressen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
pince
műhely
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 982 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 982 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY