Eladó ház Budapest XX. kerület 141 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 141 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 141 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8088592
Referenciaszám: M273044
Feltöltve: 15 napja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 4 szobás: 75,9 millió Ft

75,9 millió Ft
538 298 Ft/m²
141 m²
Alapterület
432 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 220 281 Ft
Második évtől
300 619 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritka lehetőség a piacon! Vállalkozó kedvűek figyelem! Zárt kertkapcsolatos 141 nm (két lakrész + vendéglakás) ház, ami vállalkozásra is alkalmas 432 nm telken eladó Pesterzsébet központjában. Főbb jellemzők: Mindhárom lakás külön bejáratos, többféle fűtési lehetőség: cirkó, hűtő-fűtő klíma, szilárd tüzelésű kályha, hátsó telekrészen egy újonnan épült 45 nm lakás, előtte pedig egy 60 és egy 28 nm lakás található, ami akár össze is nyitható. Szigetelt ház (10 cm) vevő által választható homlokzati szín (benne van a vételárban). Nagy az udvar, autóbeálló, medence kialakításának van hely, elkerített telekrész is kialakítható. Privát hangulatos pihenőrész, nem látnak be az utcáról vagy a szomszéd felől. Közlekedés: 224E, 23, 66 busz a közelben áll meg, villamosok közül a 2, 2B , 51, 52-es az éjszakai 948 járat a Dél-pesti autóbuszgarázs és Csepel Soroksári rév Boráros tér, Határ út (kék metró) irányban közlekedik. Kellemes séta távolságra található: bölcsőde, óvoda, iskolák, többféle bevásárlási lehetőség, a Csili Művelődési ház és Pesterzsébet Városközpont, Szakorvosi rendelő Intézet, piac is könnyen elérhető. Ez az ingatlan lehetőséget kínál arra, hogy az ingatlan egyrésze kiadható legyen vállalkozásra (üzleti tevékenységre) vagy vendéglakásnak, a másik részben pedig élhet Ön családjával. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és legyen az első, aki megtekinti ezt a különleges otthont! OTP Bankcsoporton belül több olyan szolgáltatás vehető igénybe a vételen túlmenően, pl. hitelfelvétel, ügyvédi segítség, lakberendezés. Személyre szabott THM, előzetes hitelminősítés. Ingyenes HITEL és CSOK PLUSZ ügyintézés, nem csak nálunk vásárolt INGATLANOKRA! Kérésre a kalkulációt és a hitel-elő bírálatot díjmentesen elkészítjük Önnek. Várjuk jelentkezését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Terasz:
7,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
duplakomfortos
világos
terasz
telefon
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Iván Erika Mária Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 845 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Iván Erika Mária Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 845 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY