Eladó ház Budapest XX. kerület 148 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 148 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület 148 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7446586
Frissítve: 1 éve

Budapest XX. kerület eladó családi ház 5+2 fél szobás: 115 millió Ft

115 millió Ft
777 027 Ft/m²
148 m²
Alapterület
559 m²
Telek
5+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 759 Ft
Második évtől
455 483 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest XX kerületének egyik legszebb részén eladó 2 generációs családi ház. Az 529 nm-es telken 2 lakható épület található. Az ingatlanok kis átalakítással alkalmasak külön közmű elszámolásra, így akár két generáció is önállóan lakhatja. Jelenleg is víz és áram almérővel lehet külön mérni a két ház fogyasztását. A főépület, ami kétszintes, mindösszesen 148 nm. A földszinten előszoba, külön wc kézmosóval, konyha, egy hálószoba és nappali található. A nappali külön értéke egy fával fűthető, működő kandalló is. A nappaliból lehet kijutni a kertbe, és innen juthatunk fel az emeletre is. Itt 3 hálószoba, fürdőszoba, wc és erkély várja új lakóit. A szobák laminált padlóval burkoltak, a többi helyiség járólapos. Az emeleten radiátoros fűtés, a földszinten padlófűtés biztosítja a meleget. Az épület kívülről hőszigetelt, az ablakok, a bejárati ajtó és a terasz ajtó hőszigeteltek, szúnyoghálókkal és redőnyökkel, a beltéri ajtók fából készültek. A különálló, udvari épület kb. 60 nm-es. Ebben előszoba, folyosó, konyha, ebédlő, 2 szoba, fürdőszoba WC-vel, teszi alkalmassá az önálló használatra. Az ingatlanhoz tartozik még egy 20 nm-es, utcai, távirányítós kapuval felszerelt garázs is, ajtóval a lakás felé. A 20 nm-es télikert alkalmas családi rendezvények, közösségi alkalmak megrendezésére is. További extrák: elektromos kapu, kamerarendszer, riasztó mindkét épületben, kiépített wifi hálózat. Ki kell még emelni a kerti kutat, a medencének előkészített terepet, kerti zuhanyt. Összefoglalva, a megvételre felkínált ingatlan igazi családi rezidencia, ahol szeparáltan lakhat együtt szülő, gyerek, unoka, ahol mindenki megtalálja a maga birodálmát, de közben élvezi az együttélés biztonságát is. Az ingatlan jelenleg bérbe adott, bérlővel együtt is megvásárolható. Több részében felújításra szorul, de így minden saját elképzelés könnyebben megvalósítható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló
garázs
kert
télikert
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
erkély
melléképület
műhely
mosókonyha
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
beépített szekrény
vízórás
riasztó
kaputelefon
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tóth András
+36 20 416 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tóth András
+36 20 416 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY