Eladó ház Budapest XVIII. kerület 160 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 160 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7950009
Referenciaszám: H478930
Frissítve: 8 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 134,9 millió Ft

134,9 millió Ft
843 125 Ft/m²
160 m²
Alapterület
722 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 391 514 Ft
Második évtől
534 302 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk egy jó állapotú 80-as években épült családi házat XVIII. kerület Szent Imre-kertváros részén! Az ingatlan egy 722 négyzetméteres telken helyezkedik el. A tetőterét 2006 beépítette a tulajdonos, így további szobák állnak rendelkezésre a kényelmes élethez. Kialakításra került még egy fürdőszoba és egy gardrób helyiség is. A ház összesen 3 hálószobával, egy 31m2-es nappalival, konyhával, étkezővel, egy irodai helységgel és két fürdőszobával rendelkezik, így ideális otthona lehet egy nagyobb családnak is. A kert gondozott, parkosított, ahol egy medence és sütögető ad lehetőséget a kikapcsolódásra. A ház mellett kialakításra került egy műhely és garázs ahol három gépkocsi kényelmesen elfér, így védelmet élvezhet az időjárás viszontagságaival szemben. Emellett a házban található háztartási helyiség, továbbá a kertben egy melléképület ad lehetőséget a tárolásra. Fűtéséről gázcirkó, a melegvízről gázbojler gondoskodik. Minden szobában légkondicionáló biztosítja nyári melegben a kellemes hőmérsékletet. Ha vágyik egy olyan otthonra, ahol a nyugalom és a szépség egyesül, és szeretné családjával élvezni a XVIII. kerület egyik legszebb részét, akkor ez az ingatlan Önnek lett építve! Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és lépjen be az új életébe ezen az egyedülálló otthonon keresztül! Közelében minden megtalálható, ami fontos a hétköznapokban, tömegközlekedése is kiváló. Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni személyesen is, kérem hívjon bizalommal, várom. Teljeskörű pénzügyi és jogi háttér-szolgáltatással várom kedves ügyfeleimet. Jöjjön el, nézze meg a lakást élőben is, nem fog csalódást okozni. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Terasz:
60 m²
Energetikai besorolás:
F
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csuha Attila Otthon Centrum - IX. kerület - Allure Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csuha Attila Otthon Centrum - IX. kerület - Allure Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY