Eladó ház Budapest XVIII. kerület 424 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 424 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 424 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7865629
Referenciaszám: HZ097780
Frissítve: 16 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 6 szobás: 200 millió Ft

200 millió Ft
471 698 Ft/m²
424 m²
Alapterület
1131 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 580 451 Ft
Második évtől
792 145 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az 18. kerület egy rendkívül sokoldalú lehetőségekkel teli ingatlanát kínálja Önnek. Akár két generáció, sőt, akár három család is kényelmesen elfér, vagy használható üzleti tevékenységre is!Az ingatlan található az 18. kerület népszerű részén, az Alacskai úton, központi elhelyezkedéssel, közel a városközponthoz. A ház jó állapotban van, és már tisztasági festéssel lakhatóvá tehető.Az ingatlan telke 1134 nm, amelyen található egy garázs két autó számára, és a térkövezett udvaron akár 11 autó is parkolhat. Ezen ingatlan egy igazi ritkaság, hiszen alatta egy 180 nm-es pince található, amely korábban varrodaként és irodaként működött. Világos tér, sok ablakkal, fűtéssel ellátva, tökéletesen alkalmas lakhatásra és tárolásra, sőt, akár külön bejáratú szuterén szintként is kialakítható. A pince a kertből közelíthető meg.A családi ház 2002-ben épült téglából, és összesen 6 szoba várja az új lakókat. Az ingatlan elrendezése kiváló, mivel a méretes szobák kialakításának köszönhetően mindenki megtalálhatja a magán szféráját, hiszen minden szoba külön bejáratú.A házhoz tartozik egy 50 nm-es terasz, amely a családi élet központjává válhat a jövőben.Fontos információk:Az épület 8 cm vastag külső Dryvit szigeteléssel rendelkezik.A ház 30-as ytong téglából épült.A fűtést és melegvízellátást Buderus kazán biztosítja.Az ingatlan fa és új műanyag nyílászárókkal rendelkezik.A tető fém tetőszerkezettel és Ír alumínium cserépfedémmel van ellátva, tökéletes állapotban.A rezsi költség átlagos, minden közmű egyedi mérés alapján fizetendő, a fűtésszámla pedig nem magas.A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a buszmegálló 500 méterre található, az iskola és óvoda mindössze 5 perces sétára van. Emellett posta, ABC, vegyesbolt és piac is 1-1,5 km-es körzetben található.A közlekedés kiváló, több lehetőség is adott, hogy Budapest belső kerületei könnyen elérhetőek legyenek. A vonatközlekedés is kiváló, a Nyugati Pályaudvar mindössze 35 perc alatt elérhető, és a Boráros tér is fél órán belül megközelíthető.A környék kellemes, kertvárosi környezetben található, ideális választás családok számára.Ha hitelre van szüksége, munkatársunk ingyenes tanácsadással segít Önnek a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában.Ha kérdései vannak, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ilucán Tünde Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 574 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ilucán Tünde Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 574 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY