Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Újpéteritelep 105 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Újpéteritelep 105 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Újpéteritelep 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8066664
Frissítve: 2 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 3+1 fél szobás: 84,99 millió Ft

84,99 millió Ft
809 429 Ft/m²
105 m²
Alapterület
605 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 663 Ft
Második évtől
336 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVIII. kerület Újpéteri telepen eladásra kínálok egy nettó 105 m2-es egyszintes családi házat és hozzá tartozó 45 nm melléképületet 605 m2-es telken. Az ingatlan üzleti tevékenység végzéséhez szükséges engedéllyel rendelkezik. Ingatlan jellemzői: --155 m2 - egyszintes - beton alap - beton födém - tégla falazat - dryvit szigetelés - hő- és hangszigetelt nyílászárók - új burkolatok - frissen festett falak - klíma - kondenzációs gázcirkó biztosítja a fűtést és a meleg víz ellátást - biztonsági kamera és riasztórendszerrel védett. Ingatlan helyiségei: - amerikai konyhás nappali + étkező - közlekedő - 3 hálószoba - dupla toilet - toilet - zuhanyzós fürdőszoba - mosókonyha Az ingatlan terasz kapcsolatos mely térkővel burkolt, kerti partikra, vendéglátásra is alkalmas mivel víz- és gázzal ellátott. A melléképület melyet jelenleg raktárnak használnak 45 m2-es könnyűszerkezetes, hőszigetelt és fűtött. Korábban garázsként, raktárként funkcionált. Az udvarban és az ingatlan előtt autók parkolása biztosított. A kertet egy kis halastó varázsolja szebbé. Magánvállalkozóknak, cégeknek, vállalkozásoknak egyaránt ajánlom! Bevásárlási lehetőség kiváló! Pár percre Nagybani zöldségpiac, Soroksári bevásárlóközpont, IKEA,KIKA, LIDL stb. Nagyon jó az elhelyezkedése, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A közelben buszmegálló, vonatállomás, M5 és M0 autópálya. Vonattal a Nyugati pályaudvar 30 perc. I.Ára: 84.990.000. - Ft Ingyenes hitel tanácsadással, kedvezményes jogi képviselettel lehetünk segítségére. Energetikai szakvéleményre van szüksége? Jó helyre fordult. Megtetszett az ingatlan, de sajátját még nem adta el? Levesszük a gond nagy részét a válláról, segítséget nyújtunk az eladásban is. Bízza ránk az értékesítését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
fűtött garázs
jó beosztású
jó közlekedésű
amerikai konyha
étkező
terasz
melléképület
műhely
mosókonyha
kábeltévé
internet
bútorozatlan
beépített konyhabútor
vízórás
hőszigetelt
riasztó
klíma
parkettás
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Gabriella Simon Gabriella Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Gabriella Simon Gabriella Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY