Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Bókaytelep 280 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Bókaytelep 280 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Bókaytelep 280 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7873848
Referenciaszám: H474971
Frissítve: 15 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 4 szobás: 150 millió Ft

150 millió Ft
535 714 Ft/m²
280 m²
Alapterület
1087 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 435 338 Ft
Második évtől
594 109 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy lenyűgöző, 280 négyzetméter alapterületű fűthető medencés családi ház a XVIII. kerületben, Bókay telepen. A ház különlegessége, hogy egy 100 négyzetméteres melléképülettel rendelkezik, amelyben két különálló, 50 négyzetméteres összkomfortos lakás található, így összességében egy hatalmas, 380 négyzetméteres ingatlant kínál. A főépület részletes leírása: A főépület 280 négyzetméteres alapterülettel büszkélkedik, ami két szinten terül el. A földszinten tágas nappali, étkező és egy modern konyha található, amely magas színvonalú konyhagépekkel van felszerelve. Emellett a földszinten található még egy hálószoba, amely saját fürdőszobával rendelkezik. Az emeleten további hálószobák találhatók, valamint egy kényelmes dolgozószoba. A ház fűtése korszerűsített rendszerrel történik, így a hideg hónapokban is kellemes hőmérsékletet biztosít. A medence egy tágas teraszról közelíthető meg, ahol ideális hely a családi összejövetelek és kerti partik megrendezésére. A melléképület leírása: A 100 négyzetméteres melléképületben két külön bejárattal rendelkező, 50 négyzetméteres összkomfortos lakás található. Mindkét lakásban nappali, hálószoba, konyha és fürdőszoba található, így ideális választás lehet akár több generáció együttélésére vagy bérbeadásra. A melléképület különálló fűtési rendszerrel rendelkezik, így minden lakásban kényelmes hőmérsékletet biztosít. Az ingatlan elhelyezkedése rendkívül kedvező, a XVIII. kerület Bókay telepen, csendes, családias környéken található. A közelben iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek és tömegközlekedési lehetőségek is könnyen elérhetőek. Emellett a környék számos zöldterülettel és parkkal rendelkezik, így ideális választás a természet szerelmeseinek. Ez a lenyűgöző ingatlan ideális lehetőséget kínál egy nagy család számára vagy annak, aki értékeli a tágas lakóteret és a kényelmet. Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni ezt a csodálatos otthont, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ingatlanügynökkel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1977
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyika Melinda Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyika Melinda Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY